Bat clopote de nuntă la ”Bravo, ai stil!”?! Ce i-a trădat pe Marisa Paloma și pe iubitul ei

Autor: I.D.
Publicat: 13/05/2019 | 23:24

Câștigătoarea concursului ”Bravo, ai stil!” trăiește de doi ani o poveste de dragoste care pare să se îndrepte cu pași repezi spre o căsnicie! (Cel mai bine platit job din București) Marisa Paloma și Liviu Stanciu se înțeleg atât de bine, încât îmbină utilul cu plăcutul inclusiv atunci când ies la plimbare: el face pe fotograful, ea pe modelul. Și astfel vedeta își promovează hainele și accesoriile! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are imagini incendiare cu cei doi!

Marisa Paloma și Liviu Stanciu s-au cunoscut în urmă cu doi ani pe holurile televiziunii Kanal D. De la banale discuții, cei doi au ajuns să se împrietenească, iar ulterior relația lor s-a transformat într-una de dragoste. Pentru cei care nu-l (re)cunosc, Liviu Stanciu este fost VJ la MTV, actualmente realizator de programe la televiziunea trustului din Turcia. Iar pe Marisa Paloma o știe toată lumea de când a participat și a și câștigat marele premiu de la ”Bravo, ai stil”. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!)

Plimbări și poze prin București

Iată-i pe cei doi într-o plimbare prin București, îmbrăcați cum altfel decât foarte cool, oprindu-se din loc în loc și pentru câteva sesiuni foto. Marisa a ales locurile în care și-a dorit să fie pozată, iar Liviu s-a conformat fără comentarii, ba chiar a insistat să repete operațiunea atunci când citea nemulțumire pe chipul iubitei. Prima oprire a fost în dreptul unui zid din cărămidă, care ”dădea” foarte bine, așa că Liviu a luat distanța corespunzătoare și a realizat, după mai multe încercări, instantaneul mult dorit de Marisa.

Liviu și-a pozat iubita ca un profesionist
Liviu și-a pozat iubita ca un profesionist

(VEZI AICI: Ultima câştigătoare de la ”Bravo, ai stil!” a dat în mintea copiilor! Am filmat-o pe Marisa în timp ce…)

Și-au continuat drumul, agale, cu chicoteli, de parcă erau la prima întâlnire, timp în care Liviu o sorbea din priviri pe jucăușa Marisa, care se oprea în dreptul copacilor pentru a culege corcodușe! Se vede la o poștă cât de mult se iubesc cei doi și nu ar fi exclus să-i vedem cât de curând în fața altarului!

Liviu Stanciu s-a iubit și cu Jojo

Ajunși în dreptul unui alt gard ”cotropit” de verdeață, cei doi îndrăgostiți au mai făcut un popas pentru o nouă rundă de fotografii. De precizat că doar familia şi apropiaţii ştiu de relația celor doi. Au făcut tot posibilul ca povestea lor de iubire să rămână, cât mai mult timp, ascunsă. (CITEŞTE ŞI: Liviu Stanciu s-a combinat cu o bruneta focoasa! A uitat-o pe Tania Budi!)

De-a lungul timpului, Liviu Stanciu a fost cuplat cu Zayra Tudor, Dana Marijuana, Tania Budi, Ramona Năstase şi Cătălina Grama, alias Jojo, una dintre cele mai cunoscute cântăreţe şi actriţe din România. De partea cealaltă, Marisa Paloma Estephanie Brânzaru s-a născut la Madrid. A absolvit în 2015 Colegiul Ion Minulescu Slatina, iar în prezent este studentă la Design Vestimentar – Universitatea Naţională de Arte Bucureşti. (NU RATA: Zayra, fosta iubită a lui Liviu Stanciu, îşi arată sânii)

Cine are mai multe detalii despre povestea de dragoste dintre Marisa şi Liviu este rugat să ne scrie pe adresa de e-mail pont@cancan.ro. 

Citește și...