Bat clopote de nuntă pentru ”sora” Simonei Halep?!

Publicat: 30/11/2018 | 23:24

A câștigat patru turnee WTA, s-a aflat printre vârfurile tenisului feminin și a reușit un merituos loc 22, cea mai bună clasare, la simplu, dar și la dublu! (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!)  Modestă, fără fițele pe care multe jucătoare de top le au, Irina Begu este o prezență plăcută pentru public, dar și pentru ziariști. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!) Are, însă, în spate, ”îngerul” ei! Se numește Răzvan Stănescu, iubitul care-i poartă de grijă de aproape șapte ani! CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, i-a descoperit pe cei doi într-un mall din București, într-o ”goană nebună” pentru un prânz!

O fată muncitoare, care-și vede strict de sportul pe care-l practică de mică, Irina Begu a urcat treaptă cu treaptă într-un ”taifun” al celebrităților! Nu, nu a ajuns ea numărul 1 mondial, nici între primele zece, dar a simțit vibrația vedetelor din tenis, tenisul la cote înalte. Iar numele ei, rostit de crainicii arenelor unde a lovit cu racheta, nu a rămas indiferent nimănui. Dincolo de sacrificiile pe care le face acum, când a intrat în ”înalta societate”, Irina Begu are și viață pe lângă tenis.  (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Irina Begu, relație de șapte ani!

Iubitul ei, Răzvan Stănescu, este cel care-i poartă de grijă permanent. E alături de ea la bine, la greu… Un sprijin moral care o ușurează atunci când nori negri se adună, parcă, în jurul rachetei cu care Irina vrea să obțină marea performanță. Un cuplu care, din filmările obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, este cu un pas către Starea Civilă!

Ei doi, într-un celebru mall din Capitală! În căutarea unei mese unde să se așeze, pentru un prânz și câteva vorbe în liniște. Spațiu este, doar că Irina, care a mărit pasul, de parcă adversara de peste fileu i-a trimis o minge în diagonală, vrea ceva mai ascuns, mai intim… El, Răzvan, e de acord, rămâne în urmă și o așteaptă pe iubită să decidă. Și se întâmplă asta! Irina descoperă masa perfectă. Cei doi se așază, comandă și își fac planurile! De căsătorie oare? Vom afla, probabil, printre primii când va fi să fie!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)