Bătaie ca în filme, într-o comună de lângă București. Trei persoane au fost rănite, în urma unei altercații cu săbii și topoare

Autor:
Publicat: 02/09/2020 | 07:51
Bătaie ca în filme, într-o comună de lângă București. Trei persoane au fost rănite, în urma unei altercații cu săbii și topoare

Un scandal ca în filme a pornit în comuna Glina de lângă București, în urma căruia trei persoane au fost rănite. Se pare că în altercație s-au folosit săbii și topoare, iar oamenii legii s-au deplasat imediat la fața locului.

O bătaie ca în filme a izbucnit în comuna Glina! Mai multe persoane au pornit un scandal-monstru în care au folosit săbii și topoare, iar oamenii legii au fost nevoiți să intervină de urgență. În urma celor întâmplat, trei persoane au fost rănite. Făptașii au fost, de asemenea, preluați de oamenii legii și duși la audieri.

Potrivit informațiilor din presă, în conflictul periculos au fost implicate 20 de persoane și nu se știe, pentru moment, de la ce anume a pornit scandalul.

Bătaie la o celebră piscină din Capitală

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat, nu în urmă cu mult timp, în posesia unor imagini îngrozitoare, de la un mega-scandal care a avut loc la o celebră piscină din București.  Potrivit informațiilor care au însoțit imaginile, totul a pornit de la disputa dintre două fete. Cearta dintre acestea a degenerat, iar conflictul a luat proporții inimaginabile

Protagonistele scandalului s-au lovit reciproc cu pumnii și picioarele. Astfel, ambele au fost rănite și s-au prăbușit chiar lângă marginea piscinei.  În scandal au intervenit prietenii tinerelor, iar totul a degenerat într-o bătaie generală. Cu toate că era căzută la pământ, una dintre fete a fost lovită cu sălbăticie de un tânăr până a rămas inconștientă pe marginea piscinei. Scenele petrecute lângă piscină au semănat groaza printre cei care veniseră să se relaxeze și să se bucure de vremea frumoasă.

Cei care au asistat oripilați la violențe ar fi sunat la numărul unic de urgență, 112, iar o echipă s-a deplasat la fața locului. Potrivit unor surse din mediul judiciar, evenimentul violent s-ar fi produs pe data de 17 august. Aceleași surse ne-au dezvăluit că niciunul dintre cei implicați n-ar fi formulat vreo plângere, dar, cu toate acestea, autoritățile s-au autosesizat și a fost întocmit un dosar de cercetare penală. Cei implicați în mega-scandal nu ar fi cetățeni români.