Bătaie ca-n Vestul Sălbatic pe un drum din județul Vâlcea. Doi fotbaliști au fost tăiați cu secera de mai mulți romi

Publicat: 16/04/2019 | 12:14

Doi fotbaliști au fost tăiați cu secera, după un incident petrecut în trafic, pe un drum din județul Vâlcea. Scandalul a avut loc pe raza satului Călina, din localitatea Pundeni. Haosul a început din cauza unei neacordări de prioritatea într-o intersecție.

Doi tineri fotbaliști din Dolj au greșit drumul, semnalizând inițial că merg spre stânga. După aceea s-au răzgândit, însă șoferul unui autoturism din Vâlcea (în care se aflau patru tineri romi și o femeie) nu i-a lăsat să mai treacă. Ei bine, pentru acest incident minor, spiritele s-au încins.

Nervoși, fotbaliștii au luat decizia să plece în urmărirea romilor și i-au prins abia la Călina. Ceea ce nu au știut doljenii a fost că acolo locuiau rromii și aveau întăriri. S-a încins o bătaie pe cinste, „șifonați” din lupte ieșind chiar fotbaliștii, care au fost tăiați pe spate cu o seceră, anunță gazetavalceana.ro.

La fața locului au ajuns 10 polițiști care au calmat spiritele, cele două victime, de 28 și 38 de ani, fiind transportate la Spitalul din Drăgășani. De asemenea, unul dintre romi a cerut să fie dus la spital, după ce ar fi încasat câțiva pumni. Toate cele trei victime sunt în afara oricărui pericol!

Polițiștii din cadrul Secției 4 Prundeni au deschis un dosar penal în acest caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri și alte violențe, dar și tulburarea liniștii și ordinii publice. Deocamdată, în cauză sunt cercetate cinci persoane.

Citește și...