Bătaie la FERMĂ! Concurenții abia au reușit să-i despartă pe Florin Pastramă și Kamara

Publicat: 08/03/2019 | 12:54

Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată la Fermă. Florin Pastramă și Kamara au fost protagoniștii unei scene care i-a băgat în sperieți pe concurenți. 

Otniela, Otilia Bilionera și Vali Bărbulescu i-au făcut o farsă lui Kamara și l-au murdărit pe față, în timp ce el dormea. Când s-a trezit, Kamara s-a supărat foc. Ba chiar pe Otniela a reușit să o și tragă de păr, fapt ce l-a scos din minți pe Florin Pastramă. (CITEȘTE ȘI: ACUZAT CĂ HĂRȚUIEȘTE FEMEILE DIN ”FERMĂ”, FLORIN PASTRAMĂ SPUNE LUCRURILOR PE NUME: ”SUNT PLĂCUT DE FETE ȘI EU LE PLAC PE ELE”)

Vărul Ralucăi Pastramă a sărit la bătaie și s-a îmbrâncit cu Kamara. Cei doi au fost, cu greu, despărțiți de concurenți. Fetele însă s-au speriat cel mai tare. Geanina Ilieș, de altfel, i-a spus lui Florin Pastramă să nu cumva să mai aibă astfel de ieșiri.

Florin Pastramă și Kamara s-au îmbrâncit

Cine este Florin Pastramă

Bărbatul chipeş şi elegant din imaginile de la „Ferma” PRO TV este Florin Pastramă, verişorul soţiei lui Pepe. A devenit celebru cu mult timp înaintea Ralucăi, în urmă cu nouă ani, când jurnaliştii de la „Gândul” au scris despre el scenarii desprinse parcă din filmele cu mafioţi. Mai mulţi notari, poliţişti şi oameni de afaceri au fost ţepuiţi cu peste trei milioane de euro, culmea, de o avocată.

Deşi îmbrăca straiele de apărător al legii, Roxana Jianu le-ar fi vândut acestora imobile, chipurile, scoase la executări silite. După ce primea banii, ca să scape de presiunile celor păgubiţi, intervenea Florin Pastramă, „expert în ameninţări cu moartea”. Altfel, era şoferul şi garda de corp a avocatei. (VEZI ȘI: ”MILIONARUL CASANOVA” DE LA FERMĂ, DAT ÎN JUDECATĂ PENTRU O DATORIE DE 100 € LA APĂ ȘI CANALIZARE!)

Clanul Pastramă ar fi aşa de temut încât avocata ar fi dat câteva ţepe imobiliare chiar şi câtorva cămătari din Bucureşti, mai scriu cei de la „Gândul”. Tot Pastramă ar fi fost folosit şi la spălatul banilor proveniţi din ţepe, prin intermediul unei agenţii imobiliare controlate de clan.

Citește și...