Bebino, scene uluitoare într-un club de fițe din Centrul Vechi din București. Cum s-a răzbunat interlopul pe un bodyguard pentru că nu l-a lăsat să intre în local

Publicat: 30/08/2019 | 10:24
Bebino, scene uluitoare într-un club de fițe din Centrul Vechi din București. Cum s-a răzbunat interlopul pe un bodyguard pentru că nu l-a lăsat să intre în local

Bebino – zis și King Kong – este noua vedetă a clanului ”Sportivilor” după ce l-a ”răpus” pe Bibiloi în doar 4 secunde și a devenit ”șef zonal”. Luni seara, Bebino a mers într-un local de fițe din Centrul Vechi, împreună cu Salvatore, unul dintre frații lui Mircea Nebunu, iar atmosfera a degenerat. 

Atunci când au dorit să intre în respectivul club, celor doi nu le-a fost permis accesul – motivația fiind aceea că sunt ”persoane periculoase” -, iar de aici și până la scandal nu a mai fost decât un pas.

Atins în orgoliul personal, Bebino nu a suportat afrontul și s-a îmbrâncit cu luptătorul Gabriel Coșoveanu. Acesta – împreună cu mai mulți colegi – se ocupă de securitatea localului respectiv. Conform unor surse prezente la fața locului, incidentul s-a încheiat rapid, fiindcă Bebino a primit un jet de spray lacrimogen direct în ochi.  În astfel de condiții, Bebino l-a luat pe Salvatore și a plecat. Bineînțeles, polițiștii de la Secția 10 și-au făcut apariția, întocmind și un proces verbal.

Bebino

Bebino l-a răpus pe Bibiloi în doar 4 secunde

Bebino și Bibiloi se amenințaseră, de mai multă vreme, pe rețelele de socializare și au stabilit, într-un final, să se bată. Și-au dat “interval” în Parcul Văcărești, vizavi de Rin, într-o zonă unde se află un teren viran și, firește, nu există camere de luat vederi.

La bătaie au asistat 200 de martori, 100 din partea lui Bibiloi și ceilalți 100 aduși de Bebino. Cel din urmă l-a răpus pe Bibiloi în doar patru secunde, spre surprinderea spectatorilor.

Citește și...