Bella Hadid și solistul trupei The Weeknd au fost surprinși în timp ce se sărutau

Publicat: 16/04/2018 | 14:16

S-au despărțit în urmă cu doi ani, dar se pare că Bella Hadid și solistul trupei The Weeknd au decis să-și mai dea o șansă. Și… cel puțin în cazul lor, ciorba reîncălzită pare să fie mai bună. Cei doi amorezi au fost surprinși în weekend, în ipostaze tandre la celebrul festival de muzică Coachella. În ciuda faptului că ambii s-au pozat singuri la festival, un fan i-a observat împreună și a dat totul din casă. Bella și solistul au stat îmbrățișați întreaga noapte și s-au sărutat cu foc, în văzul tuturor.

La masa lor au stat Kendall și Kylie Jenner

Bella Hadid a venit la festival pentru a le susține pe Kendall și Kylie Jenner, dar și pentru a petrece timp alături de sora ei. Distracție, muzică și voie bună! De asta a avut parte Bella. Dar deliciul tuturor spectatorilor au fost, de departe, momentele de tandrețe dintre ea și fostul ei iubit care, între timp, pare să fi devenit actual. Cei doi au stat îmbrățișați toată noaptea și s-au bucurat de momentele petrecute împreună.

Fanii se întreabă dacă ultima melodie a solistului îi este dedicate Bellei

După ce au fost surprinși împreună, fanii celor doi nu contenesc să se întrebe dacă ultimul single al solistului face referire sau nu la fosta lui iubită. Nu de alta, dar versurile melodiei sunt de-a dreptul grăitoare. Solistul vorbește despre timpul pe care l-a pierdut, cel mai probabil, cu Selena Gomez, dar și de faptul că o anumită ‘’EA’’ este mai presus decât fosta.

Solistul trupei The Weeknd a fost surprins în compania fostei iubite a lui Justin Bieber

Se pare că trecutul nu-i dă pace solistului trupei The Weeknd și preferă să joace la două capete. După ce și-a petrecut noaptea cu Bella Hadid, cântărețul a fost surprins în compania fostei iubite a lui Justin Bieber. Chantel Jeffries a fost DJ la celebrul festival și există zvonuri conform cărora ea se odihnea între pauze, pe umărul fostului iubit al Selenei Gomez. Să fie, oare, vorba despre o mică răzbunare?

Citește și...