Bella Santiago a câștigat X Factor 2018!

Publicat: 24/12/2018 | 00:18

Ioana Bulgaru, Doinița Ioniță, Cristian Moldovan și Bella Santiago sunt cei patru finaliști care au trecut prin emoțiile finalei ”X Factor”. Însă doar unul dintre ei a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro! Este vorba despre Bella Santiago!

Cei patru finaliști au mizat pe atuurile lor pentru a câștiga marele premiu ”X Factor”, în valoare de 100.000 de euro. Fiecare finalist a cântat câte două melodii, timp în care telespectatorii au avut un interval de câte două minute pentru a vota prin SMS la 1313 pentru favoritul său. Bella, Doinița, Ioana și Moldovan au fost votați apoi într-un interval comun, la finalul căruia ultimii doi clasați au fost eliminați. O ultimă melodie și ultima rundă de vot au stabilit apoi cine este câștigătorul ”X Factor” 2018. (CITEȘTE ȘI: A FĂCUT SCANDAL LA ”X FACTOR”, IAR ACUM… CONTROVERSATA CÂNTĂREAȚĂ A FOST FILMATĂ ÎN IPOSTAZE SCANDALOASE! ATENȚIE, IMAGINI +18)

Ei bine, Bella Santiago este marea câștigătoare a premiului de 100.000 de euro!

”Am venit în România în noiembrie 2016. Am fost la un concurs şi după acesta, în ianuarie, i-am cunoscut pe băieţii din trupa Jukebox şi m-au invitat să lucrez cu ei. Sunt foarte răsfăţată, sunt ca o prinţesă în trupă, pentru că sunt singura fată din grup“, a declarat Bella Santiago, în cadrul unui interviu recent.

Bella Santiago a reușit să facă un moment viral pe Youtube de fiecare dată

”Bella Santiago a reușit să facă un moment viral pe Youtube de fiecare dată, e altfel! Și… își marchează teritoriul. Bella are ceva special!”, spunea cu admirație Delia despre eleva sa din finala ”X Factor”.

Venită din Filipine în România în 2016, Bella a fost remarcată imediat şi a ajuns să cânte cu băieţii din trupa Jukebox, alături de care a participat la Selecţia Naţională Eurovision 2018, cu piesa „Auzi cum bate“. La începutul lunii decembrie, Bella s-a căsătorit cu iubitul ei, Nicolae Ionuţ Grigorie, iar alături le-a fost și toți colegii din Casa ”X Factor”. (VEZI ȘI: FOSTA CONCURENTĂ DE LA ”X FACTOR” NU RENUNȚĂ… CERE INSTANȚEI S-O DECLARE SOȚIA LUI BĂNICĂ JR!)

”Sunt foarte fericită şi emoţionată. Mă bucur că ne înţelegem şi că vom fi împreună până la bătrâneţe. L-am întrebat dacă vrea să fie cu mine până vom avea părul alb şi el a zis DA“, a povestit Bella, care şi-ar mai fi dorit un singur lucru pentru ca ziua să fie perfectă: ca fiica sa în vârstă de şapte ani să fi fost prezentă la eveniment.

Copila se află în prezent în Filipine, împreună cu mama Bellei, după ce tatăl fetiței le-a părăsit imediat după naștere și nu le-a mai căutat. Prietenii le-au făcut însă tinerilor căsătoriți cadou bilete de avion pentru ca în primăvara anului următor să poată merge să o aducă pe micuță în România, pentru a fi prezentă și la cununia religioasă.

 

Citește și...