Best of SuperLive Show! Săptămâna portarilor: amintiri cu Dudek și Stelea, în interviuri exclusive

Publicat: 16/07/2020 | 14:41
Best of SuperLive Show! Săptămâna portarilor: amintiri cu Dudek și Stelea, în interviuri exclusive

SuperLive Show, emisiunea ta preferată online, a luat o scurtă pauză, dar promitem să revenim cu forțe proaspete, noi suprize și concursuri. Dar, până atunci, poți să revezi cele mai bune momente din primele 9 ediții. Și categoric ai ce vedea!

Cum a început povestea de dragoste dintre Dudek și Liverpool

Pe parcursul primelor ediții ale emisiunii, la SuperLive Show ți-am adus invitați de marcă și interviuri exclusive. Printre cei care „ne-au călcat pragul” s-a numărat și Jerzy Dudek, unul dintre eroii lui Liverpool. Polonezul a intrat definitiv în istoria „cormoranilor” în 2005, când a fost decisiv în cucerirea Ligii Campionilor, după finala legendară cu AC Milan, decisă la loviturile de la 11 metri.

Deschide cont la Superbet și bucură-te de cea mai bună ofertă de pe piață

Paradele lui Dudek l-au transformat într-un idol pe Anfield, iar polonezul va fi pentru totdeauna „eroul de la Istanbul”. Însă fostul portar a dezvăluit că povestea de dragoste dintre el și club era mult mai veche. Data din adolescența lui.

„Când eram mic, 15 ani, am fost într-un turneu de fotbal în Germania, iar la final am primit un fular original cu Liverpool. Am mers cu fularul ăsta la meciuri în Polonia, eram puțin speriat că cineva ar putea să mi-l fure, așa că l-am pus deasupra patului, pe perete, și a stat acolo cam 12 ani. Când am semnat cu Liverpool, mama a scos fularul din geantă și m-a întrebat: ’Îți aduci aminte de asta?’ Eram șocat, era extraordinar, uitasem complet de acest fular. Este o poveste fantastică, un semn că Liverpool va fi destinația mea”, ne-a povestit Dudek.

Urmărește AICI tot interviul cu Dudek, portar legendar și ambasador Superbet în Polonia!

Momentele pe care Stelea vrea să le retrăiască

Rămânem în poartă, cu un conațional. Bogdan Stelea ne-a acordat un interviu altfel. Într-o carieră remarcabilă, „Arnold” a avut și momente mai puțin reușite. Recunoaște că i-ar plăcea să aibă șansa de a face unele lucruri diferit.

„În general, vreau să retrăiesc senzațiile din meciurile în care câștigam lucruri importante. Dar mi-ar plăcea să retrăiesc și anumite meciuri pe care le-am pierdut și în care aș putea să fac lucrurile altfel. Dar, din fericire – nu spun din păcate -, lucrul ăsta nu se poate întâmpla”, a spus Stelea, la SuperLive Show.

Urmărește AICI tot interviul cu Bogdan Stelea, portarul cu cele mai multe selecții pentru echipa reprezentativă a țării noastre, ambasador Superbet!

Nu uita că SuperLive Show revine în curând! Până atunci, abonează-te la canalul de YouTube al Superbet și urmărește primele 9 ediții ale emisiunii realizate de Lucian Lipovan și Dan Filoti pentru Superbet. Vezi și revezi momentele cele mai frumoase. Au magia întâlnirilor unice. Bucură-te de ele fiindcă vei simți cum câștigi noi informații care te pot inspira și când pariezi dar și când vrei să-ți impresionezi prietenii cu detalii exclusive din istoria sportului.

Vino în cea mai apropiată agenție Superbet și beneficiază din nou de Pariul Șansă, reintrodus special pentru tine!