Betty Salam a presimțit moartea mamei sale. Mărturii dureroase făcute la 10 ani de la moartea Fănicăi

Autor: I.D.
Publicat: 20/11/2019 | 16:57

După mai bine de un deceniu, Betty Salam a dezvăluit un secret dureror legat cea care i-a dat viață. Frumoasa artistă a mărturisit în cadrul unui interviu că a presimțit moartea mamei sale. Fănica s-a stins în urma unei maladii cumplite, iar fiica ei cea mare avea vârsta de opt ani. 

Citește și: Betty Salam, în lacrimi după ce a citit două mesaje cutremurătoare. Ce a făcut după ce a aflat veștile triste

Betty Salam a presimțit moartea mamei sale, Fănica

În urmă cu câteva ore, îndrăgita cântăreață a povestit cum a presimțit că ceva cumplit i se va întâmpla mamei sale. Potrivit declarațiilor sale, Betty Salam a avut o premoniție cu o săptămână înainte ca Fănica să moară. Imediat ce tragedia s-a întâmplat și tatăl său, Florin Salam, i-a spus trista veste, acesta a luat-o în brațe, iar ea simțit multă, multă durere.

“8 ani aveam, eram mică. Nu am spus niciodată asta: eu am simțit că o să se întâmple ceva cu mama mea cu o săptămână înainte. Eram acasă la cineva. Mi-a venit o imagine în ochi cu toată întâmplarea. Exact ce s-a întâmplat. A venit tatăl meu la mine și mi-a spus că mama nu mai este cu noi. Cât de mică eram… am simțit că totul s-a sfârșit. Nu am cum să explic. Doar cine a trecut prin așa ceva înțelege. Nu există sentimentul atât de puternic până nu treci prin așa ceva.

Eu am fost nevoită să mă maturizez mult mai devreme. Mi-a prins bine în sensul că: am știut să îmi aleg prietenii, dorințele pentru viitor, am știut ce trebuie să fac. Indiferent de vârstă eu a trebuit să îmi iau viața în mâini și să merg mai departe”, a rememorat cu ochii în lacrimi Betty Salam în cadrul unei emisiuni.

Citește și: Betty Salam rupe tăcerea! Ce zice de problemele de sănătate ale celebrului manelist: „Avea nevoie de o pauză!”

Deși se simte o femeie împlinită, având un fiu minunat, un soț iubitor, grijuliu și romantic, iar, în curând își va începe din nou concertele, Betty Blue a mărturisit că există zile în care plânge de dorul mamei sale. Desigur, face acest lucru atunci când nimeni nu o vede. Din fericire, mătușa sa îi este tot timpul alături și o ajută.

“Toată familia era lângă mine și lângă fratele meu. Nu am stat niciodată singur. Dar indiferent câte persoane ai aduce într-o casă tot te simți singur. Întotdeauna mi-e dor de mama mea. Acum îmi e cel mai dor de ea. Plâng, da, dar nu mă vede nimeni. Nu îmi place să par sensibilă. Nu îmi aduc foarte multe aminte. Noi nu stăteam o secundă acasă. Ne plimbam, râdeam nonstop. Era o energie foarte mișto. Așa foarte multe lucruri nu-mi aduc aminte, eram foarte micuță. Vorbeam cu ea, îmi dădea sfaturi cu școala. Asta o să regret toată viața, eu nu am văzut-o (n.r.: la spital). Când am vrut să mă duc la ea nu a mai fost să fie… Dacă o vedeam atunci nu știu dacă puteam să trec peste”, a mai dezvăluit fata cea mare a lui Florin Salam în cadrul aceluiași interviu.

Citește și...