Betty Salam, apariție de senzație la nici 3 săptămâni de când a născut! Are o talie mai mică decât înainte să rămână gravidă

Publicat: 16/10/2018 | 15:28

Betty Salam și-a uimit fanii astăzi, iar pe cârcotași i-a lăsat făcă cuvinte, după ce a făcut public un nou selfie în care apare împreună cu fiul său. Nu, nu doar micuțul a fost în atenția tuturor, ci proaspăta mămică! Și asta pentru că fata cea mare a lui Florin Salam are o talie de viespe la nici trei săptămâni de când a născut.

Citește și: Betty Salam respectă tradițiile care au legătură cu fiul ei! Când va avea loc botezul lui Matthias

Betty Salam, apariție de senzație la nici 3 săptămâni de când a născut! Are o talie mai mică decât înainte să rămână gravidă

În vârstă de 18 ani, Betty Salam a topit în doar două săptămâni și două zile multe dintre kilogramele acumulate în timpul sarcinii. Acest lucru poate fi observat cu ochiul liber, iar susținătorii au complimentat-o când au văzut cea mai recentă poză cu aceasta. Deși a fost întrebată cum a reușit să slăbească atât de repede după ce a născut, deocamdată, frumoasa artistă nu a oferit niciun răspuns.  În timp ce unii dintre internauți sunt convinși că așa arată vedeta în prezent, câțiva sunt de părere că poza făcută în timp ce îl ține pe Matthias în brațe este lucrată în Photoshop, unde “și-ar fi sculptat” talia de viespe.

“@betty.stoian, mie mi se pare că ești deja în formă, arăți foarte bine”, “Foarte frumoși, să fiți sănătoși mereu 😍😍😍ești foarte slabă😘”, “Sunteți atât de frumoși! Iar tu, mami, multă răbdare, înțelepciune și putere. Vă pup și sunteți preferații mei. 🙂 :-*”, “Wow, ce bine arăți după naștere, felicitări si pentru tine, și pentru buburuzelul frumos 🤗”, “@betty.stoian, cum ai făcut de ai slăbit atât de repede?” sunt cinci dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

Fotografia de mai jos a fost realizată în vara lui 2017 de ziua de naștere a lui Betty Salam.

Așa arăta Betty Salam anul trecut de ziua ei. Sursa foto: Facebook

Betty s-a căsătorit civil cu alesul inimii sale, Cătălin Vişănescu, pe 22 iunie

Cei doi au devenit părinți pe 1 octombrie, iar fiul lor a primit numele Matthias Ștefan. Pe 28 august 2018, artista a împlinit 18 ani. Anul viitor, ea și Cătălin Vișănescu vor face nunta. Vă reamintim că fata celebrului artist a fost cerută de soţie pe 11 septembrie 2017 în aeroport, după ce s-a întors dintr-o vacanță în care a fost peste hotare.

Betty e fiica lui Florin Salam. Ea şi fratele său, Danny, s-au născut în urma mariajului manelistului cu prima lui soţie, cu Ştefania sau Fănica, aşa cum îi alinta prima soţie, care a fost răpusă de cancer pe 12 aprilie 2009. Mama lui Betty avea 27 de ani când a murit.

Citește și...