Betty Salam se pregătește de botezul băiețelului ei! ”Dacă mi se întâmplă ceva…”

Publicat: 25/12/2018 | 13:56
Betty Salam se pregătește de botezul băiețelului ei! ”Dacă mi se întâmplă ceva…”

Proaspăta mămică este decisă să-și boteze băiețelul în primăvară, asta după ce a schimbat data evenimentului de trei ori până acum. Betty a mărturisit că va avea sute de invitați! 

Betty Salam trece prin una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa, aceea de proaspătă mămică. Fiica lui Florin Salam se descurcă foarte bine în acest rol și, cum cei doi părinți au ales deja numele micuțului și persoanele care vor deveni în curând părinții spirituali ai celui mic, nu mai urmează decât ceremonia de creștinare.

Invitată în cadrul unei emisiuni, Betty Salam a vorbit despre viața de proaspătă mămică, anunțând că a pregătit și botezul băiețelului ei. Deși creștinarea micuțului Matthias a tot fost programată și anulată, din cauza evenimentelor care s-au întâmplat în viața cuplului, se pare că cei doi parteneri pot într-un final să se ocupe de unul dintre cele mai frumoase și emoționante momente pe care le vor trăi: botezul celui mic.

În ceea ce privește botezul micuțului Matthias, Betty a oferit primele detalii despre ceremonia care va avea loc în primăvara lui 2019.

Am schimbat data de 3 ori cred. Trebuia să îl facem.. de trei ori am mutat data. A rămas pe 9 martie. Naşii nu sunt cunoscuţi, sunt prieteni de afaceri de-ai lui Cătălin. Avem ce să învăţăm de la ei. Dacă mi se întâmplă ceva în familie mă consult cu Cătălin. Dar dacă aş avea nevoie de vreun sfat mai serios aş apela la ea (naşa n.r). Vrem să arate bine masa.. Vreau să ne simţim bine, înainte de toate. Vor fi 250 de persoane. E perfect pentru că avem şi foarte multe cunoştinţe şi foarte mulţi prieteni apropiaţi”, a mai adăugat fiica interpretului de manele.