Betty Salam și Cătălin Vișănescu își doresc o fetiță! Anunțul făcut recent

Publicat: 11/03/2019 | 13:59

Betty Salam și Cătălin Vișănescu și-au creștinat fetița weekendul trecut, evenimentul fiind unul grandiose, unde au luat parte multe vedete din showbiz. Fiica lui Florin Salam a purtat un costum alb cu o croială extravagantă la care și-a pus sandale aurii, a avut părul prins într-un coc elegant, accesorizat cu o clamă strălucitoare.

Cei doi părinți au făcut un anunț important, își mai doresc un copil, de această dată o fetiță, însă nu curând, peste patru, cinci ani. „Da, ne dorim şi o fată. Peste 4-5 ani cam aşa”, a spus Cătălin Vişănescu.

Betty şi Cătălin Vişănescu se vor căsători religios, iar bruneta s-a gândit deja ce rochie de mireasă își dorește.„Rochia pe care am avut-o a fost inspirată dintr-o rochie de mireasă. La nuntă o să am o rochie foarte simplă, o să spui că rochia de la botez a fost de mireasă”, a spus Betty.

Betty s-a căsătorit civil cu alesul inimii sale, Cătălin Vişănescu, în 2018

Cei doi au devenit părinți pe 1 octombrie 2018, iar fiul lor a primit numele Matthias Ștefan. Pe 28 august 2018, artista a împlinit 18 ani. Anul acesta, ea și Cătălin Vișănescu vor face nunta. Vă reamintim că fiica lui Florin Salam a fost cerută de soţie pe 11 septembrie 2017 în aeroport, după ce s-a întors dintr-o vacanță în care a fost peste hotare.

Betty e fiica lui Florin Salam. Ea şi fratele său, Danny, s-au născut în urma mariajului manelistului cu prima lui soţie, cu Ştefania sau Fănica, aşa cum îi alinta prima soţie, care a fost răpusă de cancer pe 12 aprilie 2009. Mama lui Betty avea 27 de ani când a murit.

Citește și...