Beyonce de România, primele declarații după ce i-au fost scoase silicoanele: ”Implantul era model din 1974!”

Publicat: 26/10/2018 | 15:30
Beyonce de România a dat primele declarații după ce i-au fost scoase silicoanele. Mădălina Dumitriu – acesta este numele ei în acte – a avut nevoie de ajutorul urgent al medicilor de la Spitalul Floreasca. Din cauza problemelor pe care le-a avut cu sânii ”siliconați”, Beyonce a fost la un pas de a-și pierde viața. Norocul ei a fost că s-a prezentat în timp util la spital, iar medicii au rezolvat situația. 
”În ultima perioadă, mai exact cu 3 săptămâni în urmă, nu mă simţeam bine. Până într-o dimineaţă, mai exact sâmbătă, 13 octombrie, când m-am trezit cu sânul învineţit şi umflat şi dureri mari. Am mers la urgenţe la un spital la mine în zonă şi nu a vrut să mă primească nimeni. Am încercat la spitalul Floreasca unde mi-au dat un tratament până luni pentru că era perioada simulărilor”.
CITEȘTE ȘI: NICOLAE GUȚĂ, DUPĂ CE BEYONCE DE ROMÂNIA A RĂMAS FĂRĂ SILICOANE: ”AM O PIATRĂ GREA PE INIMĂ, DIN VINA TA!”

Beyonce de România, primele declarații după ce i-au fost scoase silicoanele: ”Dacă nu intervenea acest înger…”

Beyonce de România, așa cum este cunoscută de fani, a povestit că a trecut prin momente foarte grele, fiind vorba despre o infecție periculoasă la ambii sâni. Implantul, spune Beyonce, nu fusese pus bine, de unde și problemele grave care au apărut:
”La recomandările medicilor de la urgenţă am revenit luni, 15 octombrie, la un „înger”, profesor doctor emerit de la Floreasca, care m-a internat imediat, mi-a administrat medicamentele necesare şi joi, 18 octombrie, m-a operat. Mi-a scos doar implanturile şi m-a curăţat de infecţie. Sânii mei erau suprainfectaţi din cauza implantului care era model din 1974 si nu era pus bine. Erau nevrozate ţesuturile. Aşadar nu mi-au tăiat sânii. Am fost la un pas de moarte”. 
Fericită fiindcă a depășit, cu ajutorul medicilor, această cumpănă din viața sa, Beyonce de România a mulțumit tuturor celor care ajutat-o și care i-au fost alături:
”Dacă nu intervenea acest înger căruia o să-i fiu recunoascătoate toată viaţa. Am un mesaj pentru toate fetele care îşi doresc operaţii de înfrumuseţare „SĂ DESCHIDĂ BINE OCHII” pe mâna cărui doctor se lasă operate!!! Acum sunt bine! Mulţumesc întregului  personal de la spitalul Floreasca, domnului Profesor emerit Ioan Lascăr şi lui Dumnezeu! Vă pup”, a declarat ea la o emisiune TV.
CITEȘTE ȘI: BEYONCE DE ROMÂNIA A GĂSIT ”MINA DE AUR”: ”CÂȘTIGĂ ȘI 10.000 $ SĂPTĂMÂNAL! S-A ÎNTORS LA…”