Bianca Drăgușanu a avut o criză de gelozie în weekend! Blondina este decisă: “Decât să mă lase el, mai bine îl las eu“

Autor: Anca Toma
Publicat: 17/07/2018 | 08:10

Bianca Drăgușanu trăiește o poveste de dragoste cu Tristan Tate, însă lucrurile nu sunt numai roz în relația lor. Blondina a povestit în emisiunea pe care o prezintă cum „o prietenă de-ale ei” a avut o criză de gelozie în weekend și a reușit să își apropie iubitul și mai mult. Ea este de părere că oamenii care iubesc sut geloși, indiferent că este femeie sau bărbat.

O saptamana minunata va doresc, daca tot e luni: subiect fierbinte. Gelozia! E fierbinte! Daca e, de ce e? Daca nu e, de ce nu e? De la ce a pornit toata povestea? Va rog sa ghiciti de la ce a pornit totul? De la o prietena de-ale mele. Toate ma urasc!

Vorbeam cu ea si avea niste dubii, credea ca iubitul e interesat de alte relatii. S-a uitat pe facebook, pe instagram, cine ii da like-uri, pe cine urmareste. Fara sa ii spuna, bineinteles, retragandu-se din relatie, devenind mai rece si purtandu-se mai urat. A zis asa: decat sa ma lase el, mai bine il las eu. Si a trimis ditamai mesajul chiar inainte sa se urce la el in masina. El a inceput imediat sa ii spuna ca e cea mai frumoasa, cea mai desteapta, ca e mandru de ea, ca ea e cel mai important lucru din viata lui. I-a zis ca nu vrea sa o piarda, ca o iubeste pana la cer si inapoi! El e foarte gelos pe orice barbat care respira pe langa ea. Iar ea acum are inima mare si e foarte mandra de gelozia provocata.

Oamenii se impart asa: cei care sunt gelosi si cei care nu recunosc ca sunt. Iubirea vine la pachet cu un pic de gelozie, iar gelozia face bine. Eu vorbesc despre viata reala. Esti gelos, iubesti. E geloasa, te iubeste!„, a spus Bianca Drăgușanu în emisiunea ei.

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate trăiesc o poveste de dragoste ca-n povești

Prezentatoarea de la  “Te vreau lângă mine 4ever” și-a oficializat relația la câteva zile după ce s-a aflat despre despărțirea de tatăl fiicei sale. Vă reamintim că pe 17 iunie CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a dezvăluit, în exclusivitate, informația potrivit căreia Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu și, în aceeași zi, ei au dat un comunicat în care au anunțat că au luat împreună decizia de a merge pe drumuri separate.

Pe 21 iunie, vedeta și sportivul britanic  și-au făcut apariția de mână în Centrul Vechi al Bucureștiului, unde și-a organizat petrecerea de ziua lui Mircea Brânzei, un prieten al Biancăi Drăgușanu și iubitul Denisei Tănase.

Citește și...