Bianca Drăgușanu a făcut anunțul. Ce se va întâmpla cu emisiunea pe care o prezintă la Kanal D. “De luni…”

Publicat: 27/07/2018 | 14:11

Bianca Drăgușanu și echipa emisiunii “Te vreau langa mine” intră în vacanță. Anunțul a fost făcut chiar de prezentatoarea de la Kanal D, în cursul zilei de vineri.

De luni luăm vacanță! Ne-am făcut provizii ca imediat după emisiune să plecăm la mare. Ne așteaptă o ediție cu totul și cu totul specială. Vom găsi răspuns întrebărilor despre iubire.

E vară, e foarte important să petrecem fiecare secundă din vacanță în cel mai bun mod cu putință. Pentru asta am citit trei reguli esențiale pentru o vacanță perfectă.

Aranjează-ți casa. E bine să te asiguri că ai casa aerisită, ordonată, renovată, pentru că atunci când te întorci din vacanță, să o faci în confort, fără griji.

Vizitează-ți părinții, persoanele dragi din viața ta. Nu ai avut timp să îi spui mamei iartă-mă sau te iubesc, e timpul să o faci. Du-te în orașul natal, ca să îți încarci bateriile.

Fă doar ce îți place ție, tu trebuie să fii pe primul plan. Asigură-te că fiecare secundă în compania lui iubi o să vă umple sufletele de bucurie„, a spus Bianca Drăgușanu în cadrul emisiunii pe care o moderează la Kanal D.

Citește și...