Bianca Drăgușanu a fost înșelată de soțul ei! Motivul divorțului: adulterul!

Publicat: 09/11/2019 | 15:06

Bianca Drăgușanu are probleme în căsnicie și a ajuns la divorț. Invitați la un post de televiziune, prezentatoare TV și omul de afaceri au vorbit despre relația lor și scandalurile în care au fost implicați în ultima perioadă. Motivul separării pare să fie adulterul!

El mă împinge să fac aşa. Sunt circumstanţe în care eu am văzut nişte lucruri care mi s-au ascuns şi m-au rănit foarte tare. Am vorbit foarte punctual, dar există ceva care apare în mod frecvent.

L-am întrebat dacă sunt eu singura femeie pe care o iubeşte şi el a spus da. Ok, dar atunci de ce ajungem la aceleaşi discuţii? Dacă anumiţi factori ar dispărea din relaţia noastră şi anumite strategii şi o anumită atitudine, probabil noi nu am fi ajuns la ieşirile astea nervoase pe care le avem amândoi.

Nu este neapărat vorba de femei din viaţa lui. Ideea este că dacă el nu mi-ar da motive să fac chestiile astea şi să-mi ies din pepeni, nu aş ieşi. Motivele acelea sunt reale pentru că vin cu probe”, a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul emisiunii în care a apărut alături de soțul ei.

La rândul lui, omul de afaceri a declarat: „Eu am tot repetat și deja devine o obișnuiță că suntem două firi vulcanice, dar nu ne mai putem ascunde în spatele afirmației acesteia. Eu ca bărbat i-am dat ei unele motive să fie geloasă, dar nici nu putem trăi pe chestiile din trecut. La noi nu sunt chestii fizice care se întâmplă, sunt chestii pe anumite discuții dintr-o vorbă, dintr-un mesaj, se duce…

Ea e impulsivă, eu la fel. De la un mesaj, imediat: ‘Dă-mi să văd!’. ‘Nu vreau’. De aici pornește totul. Până la violențe sunt multe”.

Citește și...