Bianca Dragușanu a primit un cadou de 24.000 de euro!!! Nici nu visezi la așa ceva! Uite ce i-a lasat Moș Crăciun sub brad

Publicat: 27/12/2018 | 12:54

Bianca Drăgușanu a reușit să îl convingă pe Moș Crăciun că a fost o fată foarte cuminte în anul care stă să se încheie și că merită cu prisosință un cadou care să ”ia ochii” tuturor. Și, firește, Moșul a verificat ”activitatea” Biancăi cu mare atenție. Iar concluzia a fost că…  (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Bianca Drăgușanu a primit un ceas Hublot, placat cu aur, ediție limitată. Prețul ceasului este impresionant, 24 000 de euro, dar Bianca – pentru că a fost fată cuminte – l-a meritat cu prisosință. Mai nmult, un astfel de cadou este chiar pe gustul vedetei, Bianca fiind o împătimită a ceasurilor de lux și având o colecție impresionantă.

Bianca mai deține câteva ceasuri Hublot și nu se sfiește să arate fanilor accesoriile scumpe pe care le primește și le poartă cu mare plăcere. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Bianca Drăgușanu, o răsfățată a lui Moș Crăciun

Cum a început relația dintre Alex și Bianca

După ce s-a despărțit de Tristan Tate, Bianca Drăgușanu s-a îndrăgostit de un tânăr afacerist, Alex Bodi. Noul iubit a bifat două mariaje, în urma cărora au rezultat două fetițe care îl fac un fericit și mândru tătic. În urmă cu câțiva ani, Alex, care este originar din Mediaș, a locuit o bună perioadă în Germania, unde și-a cumpărat un apartament. Ulterior, l-a dat spre închiriere pentru suma de aproximativ 1.500 de euro și s-a mutat în Spania, acolo unde locuiește și familia lui în prezent. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

O amică a Biancăi Drăgușanu a povestit cum s-au cunoscut cei doi și cum au fost primii pași ai relației. “Bianca și Bodi se întâlnesc, iau deseori masa împreună și el o respectă foarte mult. Se văd din luna august, iar atunci, Bianca se afla într-o pauză cu Tristan Tate și tot încerca să scape de el, pentru că acesta nu ar fi fost decât un bărbat care căuta femei pentru videochat, imatur, care nu știa să-și asume lucrurile la adevărata lor importanță. Bodi îi trimitea flori, o respectă și îi vorbea frumos, cum trebuie să fie tratată orice femeie, în fond”, a spus prietena blondinei. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

Citește și...