Bianca Drăgușanu a recunoscut astăzi! Câți euro costă apartamentul în care locuiește

Publicat: 23/04/2019 | 17:39

Bianca Drăgușanu a recunoscut astăzi totul! N-o să-i vină nimănui să creadă câți euro costă apartamentul de lux în care locuiește cu Alex Bodi. 

S-au despărțit și s-au împăcat, iar apoi i-ar s-au despărțit și iar s-au împăcat. Acum însă se pare că împăcarea este definitivă. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se iubesc și sunt de nedesprățit. Cei doi îndrăgostiți călătoresc destul de des și se bucură de momente speciale împreună. Relația lor merge ca pe roate, iar de câteva luni bune, Bianca Drăgușanu s-a mutat în apartamentul de lux al iubitului ei.

Ei bine, imaginile publicate de Bianca pe contul său de Instagram i-au făcut pe curioși să se întrebe cât costă palatul lui Alex Bodi. Ei bine, Bianca Drăgușanu a fost cea care a spus cât a scos iubitul ei din buzunare pentru penthouse-ul luxos. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, DIN NOU ÎNVINEȚITĂ. CE SPUNE DESPRE ALEX BODI)

„Nu este apartamentul meu, este al lui, este mai mult de un milion de euro. Casa mea valorează aproape jumătate, dar e ok. Am şi grădină mare… Eu muncesc pentru lucrurile mele şi eu am, nu îmi trebuie de la nimeni nimic”, a spus Bianca Drăguşanu la XNS.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, sărbători pascale în Spania

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi profită la maximum de fiecare clipă petrecută împreună, iar acum cei doi au ales să petreacă sărbătorile pascale în Spania. Cei doi s-au fotografiat alături de fiica lui Alex Bodi și prietenii lor comuni. Iar fericirea li se poate observa, cu ușurință, pe chip. (VEZI ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU DESPRE O EVENTUALĂ CĂSĂTORIE: ”AM MAI TRECUT PRIN EXPERIENȚA ASTA”)

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, sărbători pascale în Spania

 

 

Citește și...