Bianca Drăgușanu a rupt tăcerea. L-a dat în vileag pe fostul iubit. “Am fost trădată și vândută!”

Publicat: 30/04/2019 | 11:23

Bianca Drăgușanu nu a avut deloc o viață ca-n povești. Prezentatoarea TV a trecut prin multe greutăți, dar a trecut peste ele cu brio. Recent, în cadrul unui interviu, vedeta a vorbit despre cel mai mare compromis pe care l-a făcut de dragul unui partener de viață. Pe scurt, blondina a avut puterea să-l ierte, deși știa că bărbatul nu se va schimba niciodată.

Am iertat de prea multe ori, chiar dacă știam că nu o să se schimbe niciodată și chiar dacă știam că am fost trădată și vândută, așa cum a făcut Iuda cu Iisus”, a spus Bianca Drăgușanu.

Relație tensionată cu Victor Slav

Bianca Drăguşanu a devenit mămică în urmă cu aproape trei ani. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Vedeta a născut la o clinică privată, fetiţa măsurând 50 de cm şi cântărind 3250 de grame. Bianca forma, la momentul respectiv, un cuplu cu tatăl fetiţei ei, Victor Slav.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cunoscut în platoul unei emisiuni la sfârşitul anului 2012 şi s-au îndrăgostit la prima vedere. Cei doi au fost iubiţi timp de trei luni, iar apoi au ales să se căsătorească, în septembrie 2013.

Căsnicia lor a durat doar şase luni, după care au divorţat. După mai multe despărţiri şi împăcări, cei doi au decis, de curând, să meargă pe drumuri separate în viață.

Citește și...