Bianca Drăgușanu, agresată din nou de soțul ei! Ce i-a făcut în parcarea unui restaurant de fițe din București

Publicat: 08/11/2019 | 12:46
Bianca Drăgușanu, agresată din nou de soțul ei! Ce i-a făcut în parcarea unui restaurant de fițe din București

Relația tensionată dintre Bianca Drăgușanu și soțul ei ține, în continuare, capul de afiș în showbizul autohton. Se vorbește despre un divorț iminent, din cauză că sexy-blondina nu mai suportă agresiunile fizice la care a fost și este supusă de partenerul de viață.

Totuși, Buanca Drăgușanu a oferit o declarație din care reiese că nu se va ajunge, cel puțin deocamdată, la destrămarea cuplului, chiar dacă ultima agresiune a avut loc în fața unui restaurant de fițe din București. Cei doi se aflau lângă bolidul de lux, iar câteva replici purtate în contradictoriu au dus la un gest amenințător al soțului. Bianca Drăgușana l-a împins pe partenerul de viață cu piciorul, mai mulți martori asistând, șocați, la întâmplare.

Totuși, Bianca și soțul său au venit, împreună, la un eveniment monden, iar cei prezenți au putut-o admira pe vedetă în toată splendoarea ei.

Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu, în lacrimi înainte să fie premiată la ”Gala Performanței și Excelenței 2019”

Printre vedetele care au plecat acasă cu un trofeu de la evenimentul de aseară se numără și fosta prezentatoare TV – a obținut Premiul pentru originalitate în design vestimentar și vânzări spectaculoase – Bianca Drăgușanu Fashion. Înainte să urce pe scenă. ea a oferit un interviu emoționant și… la un moment dat, avea ochii scăldați în lacrimi. “Ne-am promis unul altuia că nu o să mai vorbim despre viața noastră privată chiar așa mult”, a afirmat soțul Biancăi Drăgușanu pentru reporterul Horațiu Tudor de la XNS înainte să intre în curtea localului select, unde a avut loc petrecerea.

Citește și: Bianca Drăgușanu se teme pentru viața ei după divorț!? A învățat să tragă cu pistolul! VIDEO

În timp ce partenerul de viață al divei a rămas ca să parcheze, Bianca a răspuns la câteva întrebări mai mult sau mai puțin indiscrete. În timpul declarațiilor, vedeta a spus: “Cum stau lucrurile? Lucrurile stau foarte bine. Și vreau să mă sfătuiesc cu soțul meu și să facem o conferință de presă, să spunem adevărul despre relația noastră… dacă e să spunem adevărul. Mă sfătuiesc cu el, pentru că noi nu ne-am făcut un plan să mințim pe nimeni cu nimic, nu vrem să mințim poporul cu televizorul și… nu, nu avem planuri. Noi nu avem planuri despre ce ar trebui să spune sau ce ar trebui să facem. La mod general, știm amândoi ce ar trebui să facem. O să mă sfătuiesc cu el și, după ce iau premiul, o să vă spunem tot adevărul. Nu (n.red.: răspunsul la întrebarea: «E un adevăr dureros?»), e vorba despre viață. Adevărul nu doare decât dacă sunt extra persoane implicate”, a declarat Bianca Drăgușanu.