Bianca Drăgușanu, ai văzut?! Cum se poartă iubita lui Victor Slav cu micuța Sofia Natalia

Publicat: 28/02/2019 | 09:39

Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu, însă îi va lega toată viața Sofia, fetița pe care o au împreună. Fiecare din ei și-a refăcut viața, Bianca se iubește cu Alex Bodi, iar Victor Slav are o relație cu Raluca Silea, cunoscută ca și “Bombardiera“ de la Bamboo.

Dacă relația dintre iubitul Biancăi și micuța Sofia este una foarte bună, se pare că și iubita lui Victor o îndrăgește foarte tare pe fetiță. Recent, pe rețelele de socializare, Victor Slav a postat o fotografie cu Sofia care a topit inimile tuturor, inclusiv a iubitei sale.

Raluca a reacționat imediat la fotografie, a lăsat o inimioară la imaginea cu Sofia, semn clar că o place mult pe micuță. Deocamdată nu se știe dacă Raluca și Sofia s-au întâlnit, însă cu siguranță cele două se vor înțelege de minune, deoarece bruneta adoră copiii.

Raluca Silea, dezvăluiri despre relația cu Victor Slav

În urmă cu puţin timp, Raluca Silea a împărtășit pe Insta Story câteva gânduri emoționante, despre care toți au înțeles același lucru: iubirea pe care i-o dăruiește Victor Slav este cu adevărat pură și cei doi parteneri plănuiesc să evolueze împreună.

Citește și: Kanal D a făcut anunțul oficial! Prima reacție a lui Victor Slav

“Dragostea nu te epuizează, nu te face să te simţi stresat sau neapreciat. Dragostea este libertate, este naturaleţe şi o eliberare de tot ce înseamnă rutină şi monotonie. Dragostea adevărată nu te lasă secătuit de putere sau în depresie. Dragostea vindecă, dragostea iţi este prietenă, dragostea te protejează. Să iubeşti nu este uşor, este o provocare, dar când îţi dă o stare de bine, e o comoară. Dragostea adevărată nu te distruge, te dezvoltă şi scoate la iveală ce este mai bun în tine”, a scris iubita lui Victor Slav într-un mesaj postat pe Instagram Stories.

Victor Slav și Raluca Silea formează un cuplu de câteva luni. Prezentatorul TV este tătic de fetiță. Fosta lui parteneră de viață, Bianca Drăgușanu, a născut-o pe Sofia Natalia pe 26 septembrie 2016.

Citește și...