Acasă » Vedete » Bianca Drăgușanu are un pattern de bărbați cu un comportament distructiv. A povestit traumele trăite cu foștii: “Mă ducea în pădure și mă lovea! Îmi zicea să urlu cât vreau”

Bianca Drăgușanu are un pattern de bărbați cu un comportament distructiv. A povestit traumele trăite cu foștii: “Mă ducea în pădure și mă lovea! Îmi zicea să urlu cât vreau”

De: Cancan 03/10/2020 | 14:06
Bianca Drăgușanu are un pattern de bărbați cu un comportament distructiv. A povestit traumele trăite cu foștii: “Mă ducea în pădure și mă lovea! Îmi zicea să urlu cât vreau”

Ajunsă la 38 de ani, Bianca Drăgușanu a rămas la același pattern de bărbați ca atunci când avea 22 de ani. Creatoarea de modă alege să își trăiască viața lângă indivizi care au un comportament distructiv care escaladează în timp, potrivit psihologilor. În urmă cu câteva luni, ea a vorbit despre agresiunile din relația cu Alex Bodi, iar în trecut, a povestit traumele trăite cu foștii parteneri.

Află și: Alt motiv “cu greutate” pentru care Alex Bodi ar fi snopit-o pe Bianca Drăgușanu. Vedeta a făcut o dezvăluire incomodă despre fostul soț, Victor Slav | VIDEO

Bianca Drăgușanu, mărturisiri șocante despre unul dintre foștii iubiți agresivi: “Mă ducea în pădure, mă bătea”

Designerul Cătălin Botezatu și afaceriștii Coco Păun și Alex Bodi sunt doar trei dintre bărbații care au agresat-o pe Bianca Drăgușanu. Într-un interviu, ea a a rememorat episodul violent petrecut pe vremea când forma un cuplu alături de celebrul creator de modă. Tot atunci, vedeta a subliniat că, de fapt, era vinovată pentru scena delicată.

“Mi-a dat două palme, m-a izbit de ușă și asta a fost tot”, a declarat Bianca Drăgușanu la acea vreme, relatează wowbiz.ro. Pe de altă parte, îndrăgitul designer a spus că nu a fost vorba de violență domestică și că doar a împins-o. Totul s-a petrecut într-o noapte, pe la ora 01:00, după ce Cătălin Botezatu a intrat cu cheia proprie în apartamentul ei și după ce i-a aruncat în față câteva reviste mondene.

În 2013, când a fost snopită Alexandra Stan de fostul manager, Bianca Drăgușanu a decis să facă publice chinurile la care a fost supusă de unul dintre foștii parteneri, fără să-i dea însă, numele.

“Starea Alexandrei am avut-o și eu acum câțiva ani. Mi-era rușine de ce pățeam, credeam că este vina mea. Abia acum am curajul să recunosc traumele prin care am trecut din cauza faptului că am iertat (…). Nu poți să fii atâat de agresiv cu un om care îți cere să te oprești. Eu am făcut greșeala să îmi retrag plângerea. Probabil va face și ea la fel. După o palmă pe care tu o ierți, va veni o altă bătaie. Nu am avut curajul să merg până la capăt și am retras plângerile. Am uitat durerea părinților mei. Mă consider vinovată că acum chinuie și alte fete. Știu că lovește și alte fete, alte iubite, din surse sigure.

Eram îndrăgostita de un bărbat. În primă fază, l-am iertat. Și-a permis să facă ce a făcut acest animal. Alexandra este un sfert din ce am fost eu. Am rămas cu probleme fizice. Trebuia să găsesc scuze pentru loviturile pe care le aveam. Problemele mele abia atunci au început. M-a lovit într-o zonă în care eu eram foarte sensibilă, la picior, unde eu aveam deja probleme. Mă răpea de pe stradă, mă sechestra. Mă ducea în pădure, mă bătea și îmi spunea: «Urlă! Urlă dacă vrei să urli» . Mi-era teamă că vor urma mama și sora mea. Este un dobitoc. Ar trebui închis și supus aceluiași tratament”, a declarat fosta prezentatoare într-un interviu mai vechi, relatează stiridecluj.ro.

Nu rata: Puși la zid după noul episodul violent, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au părăsit România. Care este destinația de vacanță aleasă ca să își negocieze relația

Bianca Drăgușanu are un pattern de bărbați cu un comportament distructiv. Printre partenerii care au agresat-o se numără și Alex Bodi, Cătălin Botezatu și Coco Păun © arhivă / Facebook
Bianca Drăgușanu are un pattern de bărbați cu un comportament distructiv. Printre partenerii care au agresat-o se numără și Alex Bodi, Cătălin Botezatu și Coco Păun © arhivă / Facebook

Citește și: Daria Radionova, decizie categorică după ce Bianca Drăgușanu a făcut-o prostituată! Avem dovezile pe care le-a șters de pe Instagram | FOTO

Bianca Drăgușanu, internată în spital jumătate de an după ce a fost bătută de unul dintre foștii parteneri

În timpul declarațiilor șocante din 2013, Bianca Drăgușanu a mai mărturisit: “Eu mi-am distrus atunci familia iertându-l. Părintii mei nici nu au știut. M-am lăsat prostită de niște lacrimi. A venit la mine la spital și a început să plângă. L-am întrebat de ce nu s-a oprit. Mi-a cerut iertare după șase luni în care am fost imobilizată la pat. Am stat șase luni internată la Floreasca. Mă punea să o sun pe mama și să o mint. Să îi spun de ce nu vin acasă, mă punea să îmi controlez vocea. Îmi era frică și o făceam pe mama să creadă că sunt bine. Eu am fost impresionată de lacrimile lui, deși el nu era impresionat de lacrimile mele. Nu era beat, era perfect lucid. Acum nu îmi mai este frică de el. Probabil mă va contacta și ma va ameninta. Eu nici nu îi spun numele, nu merită”.

Vezi și: EXCLUSIV | De ce a desfigurat-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu. “Și-a ieșit din minți când a văzut ce a făcut în Turcia”

Bianca Drăgușanu, despre bătăile primite de la Coco Păun: “Mi-a rupt tibia”

Într-un alt interviu mai vechi, vedeta a spus despre bătăile îndurate de la Coco Păun: “Mi-a rupt picioarele și m-a lovit în locul în care pe mine mă doare cel mai tare. Mi-a rupt tibia, mi-a rupt piciorul. De ziua mea s-a întâmplat asta. Am plecat de la el fără să-i spun, m-a prins și s-a întâmplat să mă bată pe stradă. M-am gândit că singurul mod de a scapă de el era să mă sinucid. Mă punea în genunchi, pentru că spunea că, în fata lui, eu sunt vinovată, ca l-am adus în stare să mă lovească. Mă ducea la mănăstiri, mă lăsa acolo mai multe zile, le plătea pe măicuțe să mă ajute să-mi revin (…) Aveam un cheag de sănge de mărimea unei pâini”.

Află și: Alex Bodi, jignit ca la ușa cortului în public: “Ești un nimic! Criminalule! Ți-ai pus în cap să o omori”

Bianca Drăgușanu, dezvăluri despre agresiunile trăite alături de Alex Bodi: “Nu mă validezi ca om și ca femeie”

“Nu ai cum să iubești o femeie foarte mult dacă o jignești, dacă o șantajezi și dacă o lovești, dacă ești îndrăgostit. Definiția dragostei nu cuprinde nimic din aceste cuvinte. L-am iubit foarte tare pe acest om, pe mine nu m-a compromis nimic în relația asta, chiar el a spus cu gura lui că nu are ce să-mi reproșeze. Dar… dacă nu-mi oferi stabilitate și nu mă validezi ca om și ca femeie, nu am niciun motiv să mai împart niciun aer cu tine. Pentru tot ce s-a întâmplat între noi, eu consider că s-a pus punct și că de astăzi, eu încep un nou capitol din viața mea care nu îl mai include pe el. Din păcate, l-am iubit foarte tare, dar nu mai am încredere într-un om care a putut să procedeze în nenumărate ori în același mod. Însă nu este greșeala lui, ci a mea, fiindcă eu l-am iertat mereu crezând că el se va schimba și nu va mai face aceleași greșeli. Nu îmi plac schimbările acestea de comportament de la o oră la alta, mi se par foarte periculoase, și chiar mă sperie. De aceea, vreau să mă retrag demnă din viața lui”, a declarat Bianca Drăgușanu într-un live pentru oferit în urmă cu șapte luni pentru wowbiz.ro.

Citește și: Alex Bodi, mesaj halucinant! A rupt-o cu bătaia pe Bianca Drăguşanu, dar pozează într-un gentleman

Bianca Drăgușanu a mai susținut la un moment dat că fostul fotbalist Adrian Cristea și Victor Slav sunt singurii care nu au lovit-o. Vedeta i-a dăruit fostului prezentator o fetiță. Sofia a venit pe lume pe 26 septembrie. Wekeendul trecut, părinții săi i-au pregătit o petrecere superbă cu ocazia zilei sale de naștere. Într-un clip făcut public de fosta prezentatoare, iubitul ei ține tortul sărbătoritei, iar Victor Slav îi cântă tradiționalul “La mulți ani” și o încurajează pe fiica lui să sufle în lumânarea roz.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc"
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut online și a sfârșit dezmembrată, într-un râu
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:...
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat vremea rea planurile peste cap
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...