Bianca Drăgușanu, din nou în fața altarului în rochie de mireasă! Care este data nunții vedetei cu soțul ei

Publicat: 10/09/2019 | 12:56

E oficial! Bianca Drăgușanu va păși peste câteva zile din nou în fața altarului în rochie de mireasă! Fosta prezentatoare TV și soțul ei au ales data nunții și au făcut pregătirile necesare pentru fericitul eveniment. Surse din anturajul cuplului au dezvăluit ziua în care are loc cununia religioasă, dar și locul în care mirii vor sărbători alături de nuntași.

Citește și: Primele imagini cu Bianca Drăgușanu alături de soțul ei, după ce s-a spus că vor divorța! Ce mesaj a transmis diva

Bianca Drăgușanu și soțul ei se căsătoresc religios

Bianca Drăgușanu va deveni soția excentricului afacerist din Mediaș și în fața Lui Dumnezeu. Cei doi parteneri își vor jura iubire, respect și loialitate în casa Domnului duminică, 22 septembrie. Ulterior, ei și invitații lor vor incinde ringul de dans într-un palat aflat la marginea Bucureștiului. Despre rochia de mireasă a vederei nu se știe nimic, însă, cu siguranță va fi una spectaculoasă, așa ne-a obișnuit să apară la diferite evenimente din viața sa.

“Din câte știm noi, cei doi vor merge la biserică pe 22 septembrie, apoi, petrecerea se va ține la un palat select de lângă București! Dacă nu se mai întâmplă ceva între ei până atunci, și totul va merge șnur, iar zvonurile sunt reale, vom asista la cea mai importantă petrecere a anului”, au declarat persoane din lumea mondenă, relatează wowbiz.ro.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Citește și: Victor Slav a dezvăluit cum erau partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: “Ca să facem sex, trebuia să…”

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

În prezent, fosta prezentatoare se află la al doilea mariaj. Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale.

Citește și...