Bianca Drăgușanu ignoră sfatul primit de la unul dintre medicii săi! Ce avertisment a primit fosta prezentatoare de la Kanal D

Publicat: 03/02/2020 | 22:13

Bianca Drăgușanu este una dintre vedetele de la noi “dependente” de operațiile estetice. Invitată astăzi în platoul unei emisiuni de la Pro TV, fosta prezentatoare a dezvăluit că ignoră sfatul primit de la unul dintre medicii săi. Ea a primit un avertisment foarte clar de la specialist.

Citește și: Acuzată că și-a scos din coaste ca să aibă talia perfectă, Bianca Drăgușanu a rupt tăcerea! “I-am zis doctorului meu să…”

Bianca Drăgușanu nu ține cont de avertismentul primit de la medicul estetician

În cadrul interviului oferit azi la “Vorbește Lumea”, Bianca Drăgușanu a vorbit despre intervențiile făcute în cabinetul esteticianului și a mărturisit că își dorește să își schimbe implanturile. În timpul declarațiilor, vedeta de 37 de ani a dezvăluit că a fost sfătuită de doctorul estetician să nu își mai retușeze atât de des buzele, însă, ea nu ține cont de avertismentul specialistului.

“Buzele. Aveam buzele foarte subțiri, mi se vedeau numai ochii în cap. Mi s-a părut și mi se pare mereu că am nevoie să-mi retușez buzele. Și vin foarte des la cabinet, chiar o dată la trei luni și zic: «Vreau buzele!». (…). Doctorul îmi zice că nu mi le face, iar eu îi zic că mi le fac singură”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Citește și: Bianca Drăgușanu, gafă vestimentară în direct, la TV! Și-a tăiat salopeta și și-a făcut un decolteu generos

Medicul fostei prezentatoare a spus pe un ton resemnat că nu își dorește să comenteze prea mult acest subiect delicat și că face tot ce poate pentru ca aceasta să nu mai mărească volumul buzelor.

“Asta este, dacă așa își dorește, așa își dorește”, a afirmat esteticianul preferat de Bianca Drăgușanu.

Citește și: Câți bani câștigă Bianca Drăgușanu din Instagram! Cu ce reușește zilnic să își scoată soțul din minți

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Citește și:Victor Slav a dezvăluit cum erau partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: “Ca să facem sex, trebuia să…”

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant din Mediaș pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale.