Bianca Drăgușanu, imagini de infarct pe Coasta de Azur! GALERIE FOTO

Publicat: 26/07/2020 | 09:58

Bianca Drăgușanu a plecat cu Alex Bodi, soțul, iubitul, iar soțul, Dumnezeu mai știe oficial ce e, important, se iubesc mereu, în stațiunea Villefranche-sur-Mer, Coasta de Azur, iar imaginile pe care le-a ”derulat” pe Instagram sunt incendiare.

CITEȘTE ȘI: BIANCĂ DRĂGUȘANU, MULATĂ ȘI FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ ÎN CARTIERUL MILIONARILOR. S-A APLECAT PROVOCATOR ȘI…

Bianca se bucură din plin de însorita vacanță din exclusivista stațiune unde mai mult celebritățile își fac loc. Vremea este superbă, iar dotările din stațiune sunt la cele mai mari standarde. Firește! Iar Bianca Drăgușanu și Alex Bodi reușesc chiar să iasă în evidență, pentru că formează un cuplu care, de regulă, atrage atenția prin prezență.

”Iubesc vara, iubesc să arăt impecabil și asta mă motivează să fac zilnic diverse activități pentru starea mea de bine. Printre ele, beau ceaiurile @sicuroslim care mă ajută de câteva luni să îmi țin sub control greutatea, pofta de mâncare și să îmi hidratez corpul, ele fiind concepute din plante si fructe uscate! Daca îți doresți să arăți impecabil sau să slăbești, ceaiurile te ajută să obții rezultate, atât timp cât conștientizăm că și alimentația trebuie să fie una echilibrată!”, a scris Bianca pe Instagram, în dreptul uneia dintre zecile de fotografii pe care le-a urcat.

Bianca Drăgușanu, vacanță de vis pe Coasta de Azur. Ce planuri are cu Alex Bodi

Bianca Drăgușanu este din nou în brațele lui Alex Bodi, bărbatul alături de care relația a fost cu năbădăi. Important este prezentul, pare a-și spune vedeta, așa că și-a făcut planuri. Într-un recent interviu, Bia spunea că are de gând să-și mărească familia. Ea are o fetiță, cu Victor Slav, Bodi, două fete din căsnicia anterioară. „Ne relaxăm. Nu aș putea spune că a început neapărat distracția. Am fost săptămâna trecută cu copiii noștri și săptămâna asta, mai exact ieri, am dat o fugă așa pentru noi doi. Am venit aseară, am rămas în cameră, ne-am uitat la un film, iar pe seară să vedem ce se anunță. Mai vreau doi copii și vreau să fiu sănătoasă să mă bucur de tot ce am obținut până acum, pentru că am tot ce mi-am dorit vreodată”, a spus Bianca, La ”Vorbește Lumea”, de pe Pro TV, după un sejur pe litoralul românesc, în familie, în urmă cu două săptămâni.

NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU S-A RELAXAT LA MALUL MĂRII ALĂTURI DE FETIȚA EI. CUM S-AU FOTOGRAFIAT CELE DOUĂ! FANII AU FOST ÎNCÂNTAȚI DE CE AU VĂZUT

„Dacă am sănătate și înțelepciune să mă bucur de ce am în momentul ăsta mă declar cea mai fericită femeie din lume”, a mai spus Bianca Drăgușanu, care a creionat imaginea ei peste cinci ani: „Mă mai văd cu doi copii, și copiii pe care o să-i am o să aibă sigur ochii verzi sau albaștri, pentru că îmi doresc foarte tare. Numai de asta vreau să fac copii, ca să fie cu ochii mei, înțelegi? Și cred că voi fi și mai bine decât acum, dar ne auzim peste cinci ani, nu e problemă!”