Biancă Drăgușanu, mulată și fără lenjerie intimă în cartierul milionarilor. S-a aplecat provocator și…

Publicat: 24/07/2020 | 23:33

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, cele mai HOT imagini ale verii. Bianca Drăgușanu a răvășit cartierul preferat al milionarilor cu cu posteriorul ”tunat”. Ținuta extrem de mulată a vedetei a scos la iveală un amănunt incitant. Atenție, conținut nerecomandat cardiacilor!

Bianca Drăgușanu este, fără doar și poate, una dintre cele mai sexy reprezentante ale sexului frumos din showbiz-ul românesc. La fiecare apariție publică, iubita lui Alex Bodi acaparează privirile tuturor.(CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU S-A DAT DE GOL CU PRIVIRE LA PLANURILE CU ALEX BODI: „AM TOT CE MI-AM DORIT VREODATĂ, DAR MAI VREAU…”)

Așa pare că s-a întâmplat și zilele trecute, atunci când CANCAN.RO a întâlnit-o în zona Dorobanți din Capitală. Aflată cu treburi prin cartierul preferat de milionarii din Capitală, Bianca Drăgușanu a ieșit în evidență prin ținuta sexy.

Cu toate că le avea alături pe fetele iubitului, vedeta n-a ezitat să se îmbrace în stilul caracteristic, extrem de senzual. În momentul în care s-a aplecat să o coboare pe fiica cea mică a lui Alex din mașină, Bianca s-a aplicat, iar pantalonii mulați au scos la iveală un amănunt extrem de incitant. Din câte se pare, iubita lui Alex Bodi a renunțat să mai poarte, pe timp de vară lenjeria intimă. Iar ca ”tabloul” să fie complet, ținuta abordată de Bianca punea în evidență posteriorul tunat. Cu siguranță, cei care au trecut în acel moment prin zonă n-au putut să nu admire formele senzuale ale iubitei lui Alex Bodi.(NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU A ÎNNEBUNIT PLAJA CU POSTERIORUL EI TUNAT + POZIȚII ȘI SĂRUTURI CA ÎN “DIRTY DANCING” CU ALEX BODI)

Bianca Drăgușanu, posesoarea unui posterior răvășitor

Nu mai încape nicio îndoială, Bianca Drăgușanu se califică cu succes la titlul de cea mai sexy mămică din showbiz-ul românesc, iar Alex Bodi pare să fie unul dintre cei mai invidiați bărbați. Cu toate că au o relație extrem de tumultuoasă, musculosul afacerist are alături o veritabilă bombă sexy.(NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI AU FOST SURPRINȘI ÎN IPOSTAZE XXX PE PLAJA DIN MAMAIA. AFACERISTUL NU SE POATE ABȚINE NICI ZIUA, NICI NOAPTEA)

Biancă Drăgușanu, mulată și fără lejerie intimă în cartierul milionarilor

”Profa” de dive!

„Eu vreau să deschid o «școală de dive». Eu așa sunt tot timpul: aranjată, machiată. Așa îmi place să fiu, pentru că țin la statutul de persoană publică. Așa sunt indiferent că merg la plajă, la sală, stau cu copilul sau duc gunoiul.

Eu în 15 minute sunt gata cu totul. De miercurea viitoare începem cursurile la «școala de dive». O să explic ce am promis: Instagram, like-uri, viața reală, frumusețea”,a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni TV.

Bianca drăgușanu, una dintre cele mai sexy mămici din lumea mondenă

Bianca Drăgușanu, două mariaje eşuate

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la starea civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi le-au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant din Mediaș pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale. Fosta prezentatoare de la Kanal D a divorțat de Alex Bodi la notar pe 10 martie 2020. În prezent, ei formează din nou un cuplu, după ce afaceristul s-a afișat o vreme cu Daria Radionova.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.