Bianca Drăgușanu s-a dat de gol cu privire la planurile cu Alex Bodi: „Am tot ce mi-am dorit vreodată, dar mai vreau…”

Publicat: 23/07/2020 | 21:55
Bianca Drăgușanu s-a dat de gol cu privire la planurile cu Alex Bodi: „Am tot ce mi-am dorit vreodată, dar mai vreau…”

Bianca Drăgușanu a dezvăluit, într-un interviu recent, că se gândește să își mărească familia. În prezent, vedeta are o fetiță, iar iubitul ei, Alex Bodi, încă două fete.

După ce au mers cu fetițele lor la mare, făcându-le pe plac celor mici, acum, îndrăgostiții au decis să-și aloce timp doar pentru ei și au plecat singuri pe litoral.

Citește și: Brigitte&Pastramă le-au “suflat” reality-show-ul lui Bodi&Bianca?! Ce ar urma să conțină primul episod

„Ne relaxăm. Nu aș putea spune că a început neapărat distracția. Am fost săptămâna trecută cu copiii noștri și săptămâna asta, mai exact ieri, am dat o fugă așa pentru noi doi. Am venit aseară, am rămas în cameră, ne-am uitat la un film, iar pe seară să vedem ce se anunță.

Mai vreau doi copii și vreau să fiu sănătoasă să mă bucur de tot ce am obținut până acum, pentru că am tot ce mi-am dorit vreodată”, a spus ea.

Cei doi sunt mai fericiți ca oricând

Mai mult, vedeta a mai spus că vrea să fie sănătoasă pentru a se putea bucura de tot ce are acum. „Dacă am sănătate și înțelepciune să mă bucur de ce am în momentul ăsta mă declar cea mai fericită femeie din lume”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Unde se vede Bianca peste cinci ani

Viața amoroasă a Biancăi Drăgușanu este fără dar și poate una extrem de tumultoasă. După un divorț cu scandal, numeroase certuri și despărțiri, vedeta ajunge din nou în brațele lui Alex Bodi. Cei doi formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc.

Nu rata: Care este, de fapt, relația dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav. Totul se întâmplă sub ochii lui Alex Bodi

Se pare că oricât ar încerca și orice s-ar întâmpla Bianca și Alex sfârșesc de fiecare dată împreună. Dacă în urmă cu patru luni, vedeta anunța un divorț și declara că nu o să se mai întoarcă niciodată la cel care a făcut-o să sufere, acum lucrurile par că merg extraordinar între cei doi.

Bianca, la plajă

Recent, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au petrecut un weekend la mare alături de cei mici. Iar această escapadă de familie se pare că i-a trezit Biancăi noi sentimente. Blondina a vorbit despre familie și despre ce își dorește în viitor. Și chiar dacă nu a dat nume, toată lumea a presupus că Alex Bodi este cel alături de care vrea să își întemeieze o familie.

„Peste cinci ani mă mai văd cu doi copii, și copiii pe care o să-i am o să aibă sigur ochii verzi sau albaștri, pentru că îmi doresc foarte tare. Numai de asta vreau să fac copii, ca să fie cu ochii mei, înțelegi? Și cred că voi fi și mai bine decât acum, dar ne auzim peste cinci ani, nu e problemă!”, a spus recent vedeta la ”Vorbește Lumea”.