Bianca Drăgușanu, mesaje subliminale acide pentru soțul ei. Fosta prezentatoare îi bate obrazul, iar el i-a răspuns public

Publicat: 17/11/2019 | 10:48

Aflată la Târgul de nunți din Cluj-Napoca, unde este invitata specială a evenimentului, Bianca Drăgușanu a aflat despre declarațiile tranșante făcute de soțul ei despre divorțul care bate la ușă. Așa cum era de așteptat, vedeta l-a taxat pe cel alături de care visa să rămână întreaga viață și i-a transmis câteva mesaje subliminale acide. Mai mult, afaceristul i-a răspuns acesteia și a făcut o postare.

Citește și: Poza cu Bianca Drăgușanu despre care se va vorbi mult! Un bărbat controversat a publicat-o azi, după ani de tăcere. Cum a fost surprisă vedeta

Bianca Drăgușanu, mesaje subliminale acide pentru soțul ei

Chiaar dacă este foarte ocupată cu evenimentul din Cluj-Napoca, unde își prezintă rochiile de mireasă spectaculoase, dar și ținute de seară superbe, Bianca Drăgușanu și-a făcut timp să facă mai multe postări care au mesaje subliminale. “Distrează un clovn și vei deveni o parte din circ” și  “Voi continua să încerc și am echilibru ca într-un act de circ. Și voi lupta întotdeauna ca să spun adevărul. Chiar dacă este dificil” sunt doar două dintre pozele cu gânduri scrise în limba engleză urcate de vedetă pe Instagram Stories. La câteva ore de la aceste postări, soțul Biancăi Drăgușanu a publicat și el o imagine pe care este scris un mesaj emoționant, scris în limba spaniolă și care se traduce astfel: “Când este momentul unei schimbări, Universul îți face totul atât de dificil, încât nu-ți va lăsa altă opțiune. Dacă nu ești fericit într-o situație, nu rămâne în negare, forțand-o să funcționeze. Universul are planuri mai bune pentru tine, ai încredere în proces și fă-ți partea aliniindu-te cu lucrurile pe care ți le dorești. Restul este poveste” – îl puteți găsi și în galeria foto a articolului.

Citește și: Bianca Drăgușanu a ascuns că s-a văzut cu Victor Slav din cauza soacrei?! Ce mesaj i-a lăsat mama soțului musculos pe Facebook

Bianca Drăgușanu nu este singură în minunatul oraș din Transilvania. Vedeta este împreună cu fetița pe care o are din relația cu Victor Slav și mama ei, care o ajută cu creșterea și educația micuței Sofia.

Bianca Drăgușanu a depus actele de divorț în octombrie

Vă reamintim că Bianca Drăgușanu a depus actele de divorț pe 30 octombrie, iar când l-a anunțat pe partenerul său de viață despre decizia luată, acesta și-a ieșit din minți și a rănit-o grav cu o furculiță. La scurt timp după acest episod violent, câțiva prieteni din anturajul lor au dezvăluit că fosta prezentatoare s-a ales cu o coastă fisurată în urma unor lovituri primite de la al doilea soț.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Citește și: Victor Slav a dezvăluit cum erau partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: “Ca să facem sex, trebuia să…”

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

Citește și...