Prima declarație a soțului Biancăi Drăgușanu, după ce vedeta s-a întâlnit cu Victor Slav la un hotel din Cluj-Napoca

Publicat: 16/11/2019 | 13:38

Soțul Biancăi Drăgușanu a făcut astăzi prima declarație după ce vedeta s-a întâlnit cu Victor Slav la un hotel din Cluj-Napoca. El se află de câteva zile în Columbia, unde s-a ocupat de o afacere importantă împreună cu partenerii săi.

Citește și: Bianca Drăgușanu a ascuns că s-a văzut cu Victor Slav din cauza soacrei?! Ce mesaj i-a lăsat mama soțului musculos pe Facebook

Soțul Biancăi Drăgușanu, prima declarație după ce vedeta s-a întâlnit cu Victor Slav în Cluj-Napoca

Soțul Biancăi Drăgușanu a acceptat să vorbească cu o echipă de jurnaliști în urmă cu câteva ore și a dezvăluit că, el și partenera lui s-au răzgândit din nou în legătură cu divorțul. Despărțirea va fi definitivă și cu acte luna viitoare. Potrivit mărturisirilor sale, au decis să meargă împreună pe drumuri separate, astfel că despre întâlnirea vedetei cu fostul soț, care i-a adus fiica la hotelul în care este cazată zilele acestea în Cluj-Napoca, nu a menționat niciun cuvânt.

“Într-adevăr pe data de 3 decembrie vom divorța, am luat decizia de comun acord. Va fi definitiv, indiferent de alte discuții apar pe tema asta. Ne dorim amândoi lucrul acesta. Cred că timp de un an de zile, am cam făcut-o pe ea femeie, am ridicat-o la alte înălțimi decât se aștepta, nu vreau să intru în alte detalii, doar vreau să specific că omul care a dormit la ea în casă să-i spunem doamnei Bianca că ridichiile stau în pământ. Am dormit la ea în casă pentru că așa am căzut de acord, eu aveam casă în București. Eu i-am tratat fetița ca pe un copil de-al meu, o mamă și o doamnă de afaceri nu postează ce postează ea și nu face ce face pentru a-și arăta maturitatea.

Normal că în fiecare cupluri există certuri, la noi fiecare ceartă o cataloga ca fiind foarte violente. Am avut discuții mai aprinse, nu pot să zic că doamna a vrut să sară în fața mașinii, poate a vrut să traverseze strada, eu am prins-o și am tras-o de mână. Am reacționat mereu foarte impulsiv și asta e. Îmi scrie multă lume dacă e adevărat că ne despărțim. Nu mi-a luat pașaportul, a fost o declarație pe care am spus-o în glumă, a declarat soțul Biancăi Drăgușanu în cadrul emisiunii “Star Matinal de Weekend”.

Citește și: Câți bani câștigă Bianca Drăgușanu din Instagram! Cu ce reușește zilnic să își scoată soțul din minți

Bianca Drăgușanu, cu creațiile sale vestimentare la Târgul de Nunți din Cluj-Napoca

Fosta prezentatoare TV a ajuns în Cluj-Napoca încă de joi seara, după ce s-a urcat la bordul unui avion din București. În timp ce ea călătorea prin România, soțul său ajunsese deja în Columbia, unde are de încheiat o afacere împreună cu partenerii săi.

Bianca Drăgușanu a depus actele de divorț în octombrie

Vă reamintim că Bianca Drăgușanu a depus actele de divorț pe 30 octombrie, iar când l-a anunțat pe partenerul său de viață despre decizia luată, acesta și-a ieșit din minți și a rănit-o grav cu o furculiță. La scurt timp după acest episod violent, câțiva prieteni din anturajul lor au dezvăluit că fosta prezentatoare s-a ales cu o coastă fisurată în urma unor lovituri primite de la al doilea soț.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Citește și: Victor Slav a dezvăluit cum erau partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: “Ca să facem sex, trebuia să…”

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

Citește și...