Bianca Drăgușanu, poză HOT în celebra piscină din Singapore. În ce poziție au fost surprinși blonda și iubitul ei

Publicat: 15/06/2019 | 13:20

Aflată într-o vacanță exotică în Singapore împreună cu iubitul ei, care are afaceri acolo, Bianca Drăgușanu a avut parte și de momente frumoase petrecute în compania lui Alex Bodi, dar și a prietenilor care îi însoțesc. La un moment dat, vedeta și-a dorit să imortalizeze o clipă din multele trăite în apa din celebra piscină din Singapore.

Citește și: “Gravidă!” Bianca Drăgușanu și-a pus mâna pe burtică și a anunțat în direct la TV că se pregătește să devină mamă din nou

Bianca Drăgușanu, poză HOT în celebra piscină din Singapore

Construită pe un zgârie-nori din Singapore, Piscina Infinit este una dintre atracțiile din cea mai mică țară din Asia de Sud-est. Iar Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu au ratat ocazia de a merge să se relaxeze câteva ore după o zi de muncă obositoare. Îmbrăcată într-un costum alb, care i-a evidențiat și mai mult trupul de zeiță, blonda și iubitul ei s-au lăsat pozați într-o poziție HOT, iar imaginea a fost făcută publică de vedetă. “#🐅 #❤️ 🆎 este descrierea pusă de aceasta când a urcat imaginea pe rețelele de socializare.

Când au văzut poza, fanii fostei prezentatoare s-au împărțit în două tabere: unii au complimentat-o pentru relație și că își trăiește frumos viața, alții au criticat-o, reproșându-i că ar fi trebuit să fie, de fapt, lângă fetița ei. La trei ore distanță după ce a publicat imaginile HOT cu iubitul ei de la Piscina Infinit, Bianca Drăgușau a urcat pe Insta Story și Facebook o filmare făcută când era în țară și în care apare alături de frumoasa Sophia.

“Sunteți foarte frumoși🌺o pereche minunată!”, “Nu vreau să fiu rea… O admir pe Bianca, dar, totuși, când văd acestă poză mă întreb: «Oare cât silicon și botox ține în brațe acest bărbat?!»”, “Când pui poze de genu’, nu te gândești la copilul tău?”, “Foarte frumoși!!! 😍😍😍 Nu are rost să aruncați răutatea asupra lor, e doar invidie fraților!”, “Nici măcar nu are importanță cine ce zice, fericirea ta contează cel mai mult ! 😘😘😘” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea vedetei de pe Facebook.

Citește și: În ce sărăcie a trăit Bianca Drăgușanu! Dormea în stadionul din Petroșani și se încălța cu.. pungi!

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, ei au divorţat.

Citește și: Victor Slav a dezvăluit cum erau partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: “Ca să facem sex, trebuia să…”

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezentă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.

Citește și...