Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce s-a aflat că Alex Bodi a bătut-o. Cum și-a umilit fostul iubit: „În viața mea..

Publicat: 12/03/2019 | 09:38

Bianca Drăgușanu a avut o primă reacție, după ce s-a aflat că Alex Bodi a bătut, așa cum v-am povestit în exclusivitate AICI. Blondina a decis să pună punct relației și nu are de gând să se mai întoarcă la Bodi, recunoscând asta și pe rețelele de socializare, atunci când a fost întrebată de prietenii virtuali.

Te-ai despărțit de …?”, a fost întrebată Bianca, la care ea a răspuns: „Da! În viața mea rămân doar oamenii care merită”, semn că nu a rămas prietenă cu fostul ei iubit.

Bianca și Alex, momente tensionate

Potrivit unor surse D.A.S, categoria A, a doua zi după mega-petrecerea pe care Bianca a organizat-o pentru a-și celebra ziua ei de naștere, cei doi au fost protagoniștii unor momente tensionate care se pare că ar fi degenerat, după ce și-ar fi aruncat mai multe cuvinte grele. Se pare că de la ceartă la violențe nu ar mai fi fost decât un pas. Conform unor surse din anturajul celor doi, Bianca ar fi fost agresată de fostul iubit. Alex Bodi ar fi  învinețit-o pe blondină, iar acest lucru se vede destul de clar în fotografiile pe care vedeta le-a postat recent. Pe brațul Biancăi Drăgușanu se poate observa o ”frumusețe” de vânătaie, care ar purta, spun sursele noastre, „semnătura” fostului ei partener.

”S-au certat destul de tare. S-a ajuns la îmbrânceli. Bianca are mai multe vânătăi pe corp. Se observă destul de clar că a fost agresată de Alex. A fost bruscată de el. De data aceasta, e foarte hotărâtă sa nu-l mai ierte. Alex a recunoscut faptul că a comis-o”, a mărturisit o persoană din anturajul celor doi. (Vezi AICI imaginile)

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi le-au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, Bianca și Victor au divorţat. Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.

Citește și...