Acasă » Exclusiv » Bianca Drăgușanu și-a făcut bagajul pentru Revelion: ”Plec în vacanță cu persoanele pe care le iubesc!”

Bianca Drăgușanu și-a făcut bagajul pentru Revelion: ”Plec în vacanță cu persoanele pe care le iubesc!”

De: Cristian Blanuta 29/12/2021 | 16:00

Și-a pus în valiză costumul de baie, rochiile, sandalele… Doar că nu știe încotro s-o ia!Dar sigur Revelionul o va prinde departe de România, alături de persoanele pe care le iubește. Ce știe Bianca Drăgușanu e că destinația va fi una cu mult soare. Și, probabil, nu Dubai: ”Oare o fi o variantă bună, că e tot mapamondul acolo?” CANCAN.RO are detaliile chiar de la fosta prezentatoare TV, în exclusivitate.

Bianca Drăgușanu e cu ochii pe cursele aeriene în destinații însorite. Acolo-și va petrece Revelionul, dar nu și-a ales, încă, ținta. Și nici alături de cine va petrece! Deși până la trecerea dintre ani mai sunt doar trei zile. Pentru fosta prezentatoare TV nu-i o noutate. Spune că mereu s-a hotărât în ultima clipă, dar asta a și costat-o. Nu plânge, însă, după bani.

(CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUŞANU, PRIMELE DECLARAŢII DUPĂ ACUZAŢIILE LANSATE DE IULIA SĂLĂGEAN)

Bianca Drăgușanu va stabili, pe ultima sută de metri, unde și cu cine va pleca de Revelion

”Eu cred că sunt o persoană atipică. Evident că voi pleca din țară, pentru că mie-mi place să plec, iar călătorului îi stă bine cu drumul, dar, în momentul de față, deși suntem în 29, eu nu am niciun plan! Adică, azi sau mâine plec. Nu știu unde! Mi-am făcut bagajul. De vreo două zile îmi tot pun în geantă ba costum de baie, ba sandale… Evident, o să plec la cald”, a dezvăluit Bianca.

Bianca Drăgușanu: ”Îmi iau biletul de avion în ultima clipă!”

Vedeta avea să povestească și câteva întâmplări din anii precedenți. Cum și-a pierdut biletul de avion și a plătit, apoi, triplu. De altfel, de atunci Bianca nu-și mai planifică, din timp, nimic. O face pe ultima sută de metri.

”Îmi iau biletul în ultima clipă. Eu așa sunt. În majoritatea cazurilor, când mi-am planificat vacanța, am pierdut biletul de avion. Și biletele de avion sunt foarte scumpe… Uite, de exemplu, anul trecut, mi-am făcut bilet de avion și trebuia să plec, nu știu, pe 18 decembrie, am dat 1.000 de euro pe bilet, l-am pierdut și am plecat pe 27 decembrie.

Eu îmi iau bilet cu o zi înainte, deși mă costă dublu sau chiar triplu… Am fost o dată la Roma, în vara asta. Erau persoane care călătoreau și au plătit biletul 20 de euro, eu am plătit 800. L-am luat cu 24 de ore înainte, m-am gândit eu că vreau să plec la Roma, că n-am mai fost demult”, a povestit Bianca.

Bianca Drăgușanu nu-și mai face planurile de vacanțe din timp

”În maximum 24 de ore, sigur îmi vine o idee!”

Trebuie să aleagă, însă, destinația urgent. ”Chiar nu știu unde plec! În maximum 24 de ore, sigur îmi vine o idee. Cu cine plec? Cu persoanele pe care le iubesc! ! Eu am multe prietene peste tot, multe cunoștințe… Faptul că am bani mă face să fiu foarte relaxată.

Bine, nu mi-e OK să pierd mii de euro pe avion, dar mai bine fac așa, în ultima secundă, și sunt spontană. Repet, în momentul în care mi-am planificat, mereu am pierdut biletul de avion. Și, de obicei, îmi iau un singur bilet. Nu-mi iau dus-întors. Pentru că nu știu cât stau.

(NU RATA: „NU AM FOST PLECATĂ CU GABI!” BIANCA DRĂGUȘANU SPUNE ADEVĂRUL DESPRE SCANDALUL DE LA MUNTE)

Dar e clar că plec undeva unde vreau să-mi port sandalele și rochiile, că eu fac shopping mereu online… Și cumpăr pachete peste pachete, dar în momentul ăsta nu pot să spun o destinație, pentru că nu am ales-o. Sunt multe destinații cu soare.

Și peste tot am câte o cunoștință care mă cheamă, «hai, te rog, hai, hai…» Toată lumea e plecată în Dubai și m-am gândit: oare o fi o variantă bună, că e tot mapamondul acolo?”, a continuat fosta prezentatoare TV.

Bianca Drăgușanu va alege, cu siguranță, o destinație unde e mult soare

Bianca: ”Nu faceți ca mine!”

Bianca avea să mai dezvăluie că și hotelul și-l alege în ultima clipă. Abia după ce face checkin-ul. Plătește, și în această situație, de trei ori mai mult.

”Eu nu-s genul de persoană care să-și programeze vacanța de Crăciun din vară. Sunt care își fac rezervările din vară, familiști, eu nu-s genul ăsta. Nici nu știi dacă mai trăiești până atunci … Cu Corona asta, cu ce se întâmplă, cu regulile astea.

Nu cred că e bine să fii nici ca mine… Că vreau să plec azi sau mâine, îmi aleg o destinație și văd că nu mai sunt bilete de avion. Am pățit și de astea, de am umblat să plătesc triplu la business. Dar plătesc… dacă e zborul mai mult de cinci ore, iau la business.

Repet, faptul că am bani mă face să fiu relaxată. Plec unde vreau, când vreau, la ce oră vreau, mă întorc când vreau. Dorm unde vreau. Cu starea asta sunt foarte OK și relaxată.

Cazarea la fel o fac. Fix după ce mi-am făcut checkin-ul, intru pe booking și mă uit să văd hotelurile la destinația pe care am ales-o. Și în momentul ăla îmi iau. Dar iară nu e bine, banii… E triplu! Cu o zi înainte de Revelion…îți dai seama. Nu faceți ca mine!”, a încheiat Bianca Drăgușanu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Bancul zilei | Șeful cel nou
Bancul zilei | Șeful cel nou
Cristi Borcea are o „Valentina Pelinel mică”. „Doar că are ochii albaștri”
Cristi Borcea are o „Valentina Pelinel mică”. „Doar că are ochii albaștri”
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni cu pulsul ridicat
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Prodanca, adevărul despre mașinile „furate” din fața vilei de la Snagov! L-a spulberat pe Reghecampf! „Este executat silit pe tot ce are și este în degringoladă”
Prodanca, adevărul despre mașinile „furate” din fața vilei de la Snagov! L-a spulberat pe Reghecampf!...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Ce a făcut Sorinel Copilul de Aur cu primii lui bani din cântări: „A cumpărat mâncare în casă”. Cum s-a schimbat viața artistului de când a devenit faimos
Ce a făcut Sorinel Copilul de Aur cu primii lui bani din cântări: „A cumpărat...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România. Mai am un frate în Canada.”
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic:
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Cartierul în care e bine să te muți astăzi. E cel mai sigur din toată România și stă cel mai bine la transport în comun, piste de biciclete și parcări
Cartierul în care e bine să te muți astăzi. E cel mai sigur din toată...
Ce se pune la rădăcina roșiilor să crească mari și gustoase. E un ingredient pe care îl ai sigur în casă
Ce se pune la rădăcina roșiilor să crească mari și gustoase. E un ingredient pe...
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile...
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din Egipt pe fondul deficitului de forţă de muncă
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din...
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă, dar și la TV
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă,...
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Clipe DECISIVE pentru Florin Piersic! Anunțul medicilor, în urmă cu puțin timp
Clipe DECISIVE pentru Florin Piersic! Anunțul medicilor, în urmă cu puțin timp
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la...
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor:
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
De ce nu acceptă Florin Piersic formularea ”maestre”. Explicația lui este uimitoare
De ce nu acceptă Florin Piersic formularea ”maestre”. Explicația lui este uimitoare
Singurele zodii care vor face bani frumoși în următoarele trei săptămâni. Vine norocul și renasc din propria cenușă
Singurele zodii care vor face bani frumoși în următoarele trei săptămâni. Vine norocul și renasc...
Care este cel mai sănătos pește de mâncat. Este ieftin, are mult calciu și vitamina D, e mai bun ca somonul și îl găsești în toate supermarketurile din România
Care este cel mai sănătos pește de mâncat. Este ieftin, are mult calciu și vitamina...
×