Bianca Drăgușanu și-a făcut mama să plângă chiar de ziua ei. Ce surpriză i-a făcut fosta vedetă de la Kanal D

Publicat: 02/12/2019 | 12:11

Astăzi este o zi importantă pentru Bianca Drăgușanu! Mama ei împlinește o frumoasă vârstă și fosta vedetă de la Kanal D i-a făcut o surpriză atât de emoționantă, încât sărbătorita nu și-a putut stăpâni lacrimile. Mâine fiica și ginerele lui Madi Dragoș vor merge la avocat ca să comunice decizia: divorțează sau nu.

Citește și: Bianca Drăgușanu, surprinsă aproape goală în dormitor. Cum și-a ascuns zonele intime și cum apare soțul ei în poza HOT

Bianca Drăgușanu și-a făcut mama să plângă chiar de ziua ei

Mama Biancăi Drăgușanu este sărbătorită azi de toată familia. Vedeta și Madi Dragoș au o relație foarte apropiată, mai ales că aceasta o ajută la creșterea și educarea fiicei pe care o are din mariajul cu Victor Slav. Fosta prezentatoare îi este extrem de recunoscătoare și-a mulțumit public mamei sale pe care o numește “înger păzitor”. Mesajul plin de iubire a fost însoțită de o fotografie de album de la botezul micuței Sofia.

Citește și: Cine este noua iubită a lui Victor Slav! Gata, cu ea a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu

“Dumnezeu mi-a trimis cel mai frumos si bun inger sa abia grija de mine si de Sofia. Mama! Tu, mama mea frumoasa si draga, te iubesc mai presus de cuvinte si sper sa-ti pot multumi vreodata pt dragostea ta neconditionata! La multi ani, ingerul meu pazitor!!! La multi ani, mama! ♥️🍀✨🌟”, a scris Bianca Drăgușanu pe contul ei de Facebook.

“La mulți ani sănătoşi şi fericiți 🍾🎂🥂🌹🌹🌹”, “La mulți ani frumoși și sănătoși alături de cei dragi, dna Madi 🙏😘”, “ La mulți ani sănătoși și binecuvântați!😘💖🎊💐” sunt trei dintre mesajele pe care le-a strâns postarea fostei prezentatoare TV.

Bianca Drăgușanu a depus actele de divorț în octombrie

Vă reamintim că Bianca Drăgușanu a depus actele de divorț pe 30 octombrie, iar când l-a anunțat pe partenerul său de viață despre decizia luată, acesta și-a ieșit din minți și a rănit-o grav cu o furculiță. La scurt timp după acest episod violent, câțiva prieteni din anturajul lor au dezvăluit că fosta prezentatoare s-a ales cu o coastă fisurată în urma unor lovituri primite de la al doilea soț.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Citește și: Victor Slav a dezvăluit cum erau partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: “Ca să facem sex, trebuia să…”

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant din Mediaș pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale.

Citește și...