Bianca Drăgușanu, surprinsă aproape goală în dormitor. Cum și-a ascuns zonele intime și cum apare soțul ei în poza HOT

Publicat: 01/12/2019 | 14:34

Bianca Drăgușanu a fost fotografiată aproape goală în dormitor. În poza HOT, frumoasa vedetă nu apare singură, ci alături de soțul ei, iar ipostaza în care au fost surprinși i-a cucerit pe fanii lor. Mai mult, diva a lansat un mesaj “tăios” când a făcut publică imaginea realizată în intimitate.

Citește și: Cine este noua iubită a lui Victor Slav! Gata, cu ea a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu, surprinsă aproape goală în dormitor împreună cu soțul ei

După ce s-au împăcat înaintea pronunțării divorțului, Bianca Drăgușanu și soțul ei sunt nedespărțiți. Fosta prezentatoare îl însoțește la întâlnirile de afaceri, ies împreună la restaurante de lux, nu omit antrenamentele de la sală și… se bucură unul de altul în dormitor. În urmă cu câteva ore, cei doi s-au fotografiat în intimitate, iar mulți dintre internauții care au văzu imaginea HOT sunt convinși că aceasta ar fi fost realizată după o partidă de amor. După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, diva poartă una dintre cămășile albe ale partnerului ei, care este deschisă pe piept, dar… pentru că el stă în fața sa, acesteia nu i se văd sânii.

Citește și: Bianca Drăgușanu se pregătește să devină mamă din nou. Adevărul despre a doua sarcină

Poza din intimitate a extravagantului cuplu a fost însoțit de un mesaj acid. “Mindset is what separates the BEST from the rest (n.r.: Modul de gândire este ceea ce îi separă pe cei mai buni de restul)! #? #? #mindset #power #maleficent #theone #diamonds #forever #love #hot #cold #hothothot #saturdayvibes #watch #me”, a scris fosta prezentatoare pe rețelele de socializare, unde a postat imaginea HOT realizată în dormitor.

Bianca Drăgușanu a depus actele de divorț în octombrie

Vă reamintim că Bianca Drăgușanu a depus actele de divorț pe 30 octombrie, iar când l-a anunțat pe partenerul său de viață despre decizia luată, acesta și-a ieșit din minți și a rănit-o grav cu o furculiță. La scurt timp după acest episod violent, câțiva prieteni din anturajul lor au dezvăluit că fosta prezentatoare s-a ales cu o coastă fisurată în urma unor lovituri primite de la al doilea soț.

Citește și...