Cine este noua iubită a lui Victor Slav! Gata, cu ea a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu

Autor: A.N.
Publicat: 01/12/2019 | 11:43

Cine este noua iubită a lui Victor Slav! Gata, cu ea a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu.

La aproximativ jumătate de an de când a ”rupt-o” definitiv cu Raluca Silea, prezentatorul de la Kanal D Victor Slav a dat lovitura în plan amoros. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, de puțin timp, Victor Slav s-a combinat cu o veritabilă bombă sexy. Mai exact, fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar fi fost prins în mrejele iubirii de… Ela.

Potrivit surselor citate, tânăra care l-a cucerit pe fostul soț al Biancăi Drăgușanu lucrează ca hostesă, la o terasă de pe malul Dâmboviței, din zona Unirii din Capitală. Frumoasa alături de care se pare că celebrul prezentator de la Kanal D și-a refăcut viața sentimentală se mândrește, de asemenea, cu un fizic de invidiat. (CITEȘTE ȘI: PRIMA DECLARAȚIE A SOȚULUI BIANCĂI DRĂGUȘANU, DUPĂ CE VEDETA S-A ÎNTÂLNIT CU VICTOR SLAV LA UN HOTEL DIN CLUJ-NAPOCA)

Noua iubită a lui Victor Slav

Victor Slav are o fetiță cu Bianca Drăgușanu

Victor Slav s-a născut pe 5 iunie 1980 în București. El a absolvit Academia de Studii Economice din București și s-a făcut remarcat în lumea televiziunii în 2001, când a apărut în show-ul  “Vara ispitelor”, alături de prietenul său Bogdan Vlădău. În 2006, prezentatorul TV a făcut mai multe acte de caritate după ce a câștigat locul I la emisiunea “Dansez pentru tine”. (VEZI ȘI: “BOMBARDIERA“ ÎL “SURVOLEAZĂ“ INTENS PE VICTOR SLAV)

Victor Slav este tătic de fetiță. Fosta lui parteneră de viață, Bianca Drăgușanu, a născut-o pe Sofia Natalia pe 26 septembrie 2016. De-a lungul timpului, el dublat și câteva filme de desene animate: vocea lui Superman și vocea lui Jim Porter.

Citește și...