Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, din nou împreună! Au luat prânzul în familie ca și cum nimic nu s-a întâmplat. „De ce a vrut mami să vorbească cu Alex”

Autor:
Publicat: 13/09/2020 | 15:29
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, din nou împreună! Au luat prânzul în familie ca și cum nimic nu s-a întâmplat. „De ce a vrut mami să vorbească cu Alex”

Deși au declarat că despărțirea, de această dată, este definitivă, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu pot sta departe unul de altul. Se pare că și această despărțire a fost una temporară, probabil din impuls.

Astăzi, cei doi s-au întâlnit la unul din restaurantele din Capitală și au luat prânzul, comportându-se ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Alături de ei a fost și micuța Sofia, care s-a lăsat alintată de Alex Bodi. Cei trei au oferit imaginea unei familii fericite, fără nicio problemă. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU “UMBLĂ LA PUȘCULIȚĂ” DE CÂND S-A ÎNTORS DIN TURCIA)

Din imaginile postate pe rețelele de socializare de către Bianca, se poate trage o singură concluzie, cei doi au îngropat și de această dată securea războiului și se bucură unul de prezența celuilalt. Mai mult, chiar micuța Sofia a dat-o pe Bianca de gol.

După ce au plecat de la restaurant, atunci când se aflau în mașină, Sofia i-a pus o întrebare capcană Biancăi. „De ce a vrut mami să vorbească cu Alex?”, a spus Sofia. Bianca i-a răspuns cu zâmbetul pe buze: „Nu știu, o să aflăm imediat”.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, scandal în club

Pe 1 septembrie, exact în ziua în care Bianca și Alex împlineau doi ani de relație, a fost anunțată și despărțirea. Cei doi au vorbit extrem de frumos unul despre celălalt și totul părea că s-a terminat în termeni amiabili și definitiv. (VEZI ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, ADEVĂRUL DESPRE RELAȚIA CU TURCUL CENGIZ ŞIKLAROĞLU. „M-AM VISAT MEREU SOȚIE DE…”)

Însă în urmă cu două seri Alex Bodi nu a mai rezistat și s-a dus peste Bianca la un restaurant unde aceasta petrecea. Conform personalului de acolo, Alex Bodi a venit destul de nervos și s-a certat minute bune cu Bianca. Mai apoi au ieșit în afara localului, unde s-au certat din nou în parcare.