Bianca Drăgușanu, adevărul despre relația cu turcul Cengiz Şıklaroğlu. „M-am visat mereu soție de…”

Publicat: 10/09/2020 | 14:14
Bianca Drăgușanu, adevărul despre relația cu turcul Cengiz Şıklaroğlu. „M-am visat mereu soție de…”

Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față și a dezmințit toate zvonurile apărute în presă! Blondina a precizat și cine este bărbatul cu care se vede căsătorită pentru tot restul vieții.

Bianca Drăgușanu a fost invitată joi la emisiunea „Vorbește lumea”, împreună cu medicul ei estetician, acolo unde a lămurit anumite zvonuri apărute în presă. Mai precis, blondina a spus că nu are nicio legătură cu fostul iubit al Ioanei Filimon, turcul Cengiz Şıklaroğlu. Ea a precizat că are prieteni comuni cu acest bărbat și din acest motiv a fost plecat la Istanbul și a văzut un film mai mult decât romantic  cu el.

Au vizionat împreună filmul „365”

După cum reiese din postările acestora de pe Instagram, Cengiz Şıklaroğlu și Bianca Drăgușanu au vizionat împreună filmul ”365”, pelicula care a făcut senzație pe renumita platformă ”Netflix”.

Mai mult decât atât, la scurt timp după ce a ajuns în Turcia, Bianca Drăgușanu s-a fotografiat în una dintre mașinile de lux ale lui Cengiz Şıklaroğlu. Așa cum era de așteptat, milionarul turc, care s-a iubit cu Ioana Filimon și cu Otilia Bilionera, o tratează pe sexoasa blondină mai ceva ca pe o prințesă. Cengiz Şıklaroğlu i-ar fi pus la dipoziție Biancăi Drăgușanu o mașină cu șofer, dar și un buget măricel pentru a ”colinda” câteva magazine de top.

Mai mult decât atât, din nou, Bianca a mărturisit că este fericită că s-a despărțit de Alex Bodi, pentru că în acest fel are mult mai mult timp alocat fetiței sale. Ea a punctate faptul că despărțirea este una definitive și irevocabilă.

Mereu și-a dorit să fie soție de… medic estetician

Bianca Drăgușanu a spus, în sfârșit, cine este bărbatul cu care se vede căsătorită pentru tot restul vieții sau, mai bine spus, ce meserie trebuie să aibă acesta pentru a o cuceri iremediabil. El trebuie să fie un medic estetician. Bianca a mărturisit că dintotdeauna s-a văzut măritată cu un medic estetician.