Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, primele declarații după scandalul cu bătaia

Publicat: 13/09/2019 | 16:09
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, primele declarații după scandalul cu bătaia

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi rup tăcerea după ce CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, a publicat în premieră AICI imaginile în care Bodi o agresează pe blondină.

Daca ar fi sa ascult fiecare acuzatie, ce facem?! Nu am bruscat-o pe Bianca. Nu vreau să comentez, presa vehiculează multe„, declară Alex Bodi pentru Wowbiz.ro. Imediat ce Bianca a fost și ea întrebată despre scandal, nu a vrut să comunice cu jurnaliștii și a declarat scurt, vizibil deranjată: „Nu v-a lămurit soțul meu?„.

Sursă foto: Wowbiz.ro

Bianca Drăgușanu a divorțat de Victor Slav în 2014!

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.

În prezent, fosta prezentatoare se află la al doilea mariaj. Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale.

Citește și...