Bianca Drăgușanu și Victor Slav, din nou împreună. Motivul pentru care s-au întâlnit

Publicat: 18/07/2018 | 07:57

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit, însă, de dragul fiicei lor, au decis să păstreze legătura. Recent, cei doi foști iubiți s-au întâlnit pentru unele planuri de viitor, care o includ și pe micuța Sofia.

Mai exact, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au discutat despre modul în care își vor petrece sărbătorile care vor urma în 2018.

Se înțeleg mai bine acum decât în trecut. Chiar au o relație civilizată, s-au întâlnit chiar ieri, când Victor a venit să vadă fetița. Totul decurge normal, nu au program de vizită sau chestii de genul ăsta, Victor e binevenit în casa Biancăi de fiecare dată când vrea să vadă copilul, fătă excepție. Sunt doi oameni maturi care știu să-și rezolve problemele. Acum sunt amândoi liniștiți, nu e loc de ranchiună sau de resentimente, apele s-au așezat”, a explicat o sursă din apropierea Biancăi, conform VIVA.

Amândoi iubesc copilul foarte mult și vor să-i ofere tot ce este mai bun. Prin urmare, cel puțin până când fetița va mai crește, ei și-au propus să petreacă sărbătorile împreună: Crăciunul, Paștele. Bianca spune mereu că nu sunt nici primii, nici ultimii, care aleg să procedeze așa”, a povestit aceeași sursă.

În prezent, Bianca Drăgușanu are o relație cu milionarul englez Tristan Tate.

Citește și...