Bianca Pop continuă să șocheze. Își deschide studio de videochat

Publicat: 18/08/2020 | 11:44
Bianca Pop continuă să șocheze. Își deschide studio de videochat

Ispita Bianca Pop continuă să șocheze lumea showbizului. Își deschide studio de videochat. Anunțul a fost făcut prin intermediul unei pagini de socializare. Fanii săi au fost încântați de ideea brunetei.

Este bine cunoscut faptul că fosta ispită de la Insula Iubirii a creat multe controverse de-a lungul timpului, fiind implicată în multe scandaluri, unele stârnite chiar de ea.

Citește și: Bianca Pop, reacție furibundă după ce Șerban Huidu l-a numit „jeg” pe Emi Pian și a criticat mediatizarea morții interlopului: „Ăsta e un criminal, îl distrug”

Ultimele controverse au apărut în momentul în care Bianca s-a hotărât să plece în vacantă fară iubitul său care se afla la închisoare, acest lucru stârnind reacții negative din partea fanilor. Aceștia i-au criticat alegerea, Bianca contracarând reacțiile fanilor prin amenințări și vorbe grele.

,,Auzi făi lătură ce ești! Când pun mâna pe tine o să fie rău! Să fugi de mine! Normal că plec! Odată ce familia lui nu îmi răspunde la telefon decât când vor ei! Iar tu sărăcie de ce te bagi ca musca în zar? Te mănâncă? Te rezolv eu”. 

Bianca Pop, diversitate la studioul de videochat

Bianca Pop a anunțat de curând pe un site de socializare că va deschide un studio de videochat peste 3 săptămâni. Aceasta și-a întrebat prietenii din mediul online dacă există doritori care vor să lucreze în acest domeniu.

,,Îmi deschid studio de videochat peste 3 săptamâni! Cine se bagă? ” Aceasta a primit întrebări precum ,,Primești și bărbați? ”, ,,Dacă sunt trans se poate?”. Bianca a răspuns afirmativ la aceste întrebări, dovedind că vrea să aducă diversitate în afacerea sa.

Vedeta, aspru criticată. Ce a făcut fosta ispită

Bianca a fost implicată de curând într-un incident violent cu un taximetrist, pe care iubitul fostei ispite l-a bătut până a ajuns în comă la spital.

Grasu a lui Văncică a fost reținut de poliție pentru 29 de zile, perioadă în care cei doi îndrăgostiți își planificaseră vacanța. După scandal Bianca Pop a declarat faptul că ea nu va mai merge în vacanță deoarece iubitul său este reținut de către organele de poliție, iar șocul provocat de moartea bunului său prieten Emi Pian, pe care l-a numit chiar ,,fratele meu”, ar împiedica-o să se bucure de vacanță.

Cu puțin timp în urmă ispita a postat pe o pagină de socializare faptul că i se pare normal să plece în vacanță. Lucru care a stârnit controverse în rândul fanilor iubitului său.

Nu rata: Bianca Pop, surprinsă într-o ipostază șocantă după moartea lui Emi Pian! Motivul pentru care a ajuns la vrăjitoare

O fană a lui Grasu și-a exprimat părerea sa în legătură cu alegerea Biancăi pe o pagină de socializare,,Grasu Francy fii tare nu te da bătut, noi vom fi langă tine, doamne de femeie handicapată. Ia se duce în vacanță și grasu stă arestat din cauza ei * pe ea de femeie…”