Bianca Pop după multe scandaluri se reinventează. Intră în peisajul muzical: ,,Voi lansa cinci piese! ”

Publicat: 18/08/2020 | 14:58
Bianca Pop după multe scandaluri se reinventează. Intră în peisajul muzical: ,,Voi lansa cinci piese! ”

Bianca Pop își surprinde fanii cu altă veste șoc. Ispita se lansează în muzică! De curând Bianca a postat pe un site de socializare un filmuleț în care le spune fanilor săi că va lansa cinci piese.

Bianca nu încetează să creeze controverse, cu ce se ocupă ispita

Deși fosta ispită nu a spus niciodată cu ce se ocupă, singurul job cunoscut de presă fiind cel de ispită la ,,Insula Iubirii”. Bianca a fost întrebată în repetate rânduri cu ce se ocupă, aceasta spunând:

Citește și: Bianca Pop continuă să șocheze. Își deschide studio de videochat

,,O femeie șmecheră se descurcă.” Deși știe că ocupația sa actuală este un semn de întrebare, Bianca nu se sfiește să arate fanilor lucrurile scumpe pe care le are. Ispita își arată ,,valoarea” zilnic pe site-urile de socializare, uneori ajungând chiar la exagerări care deranjează și jignesc.

Ispita Bianca, imagini din studio fără sunet

Imediat ce Bianca a făcut declarația care spunea că se va lansa în muzică, aceasta le-a oferit fanilor și imagini din studio în care aceasta cânta. Videoclipurile postate au fost filmate fără sunet astfel încât element al surpriză să fie păstrat.

Bianca s-a arătat de-a lungul timpului interesată de mai multe genuri muzicale, însă fără dar și poate preferatele sale sunt manelel. Aceasta nu a declarant nimic despre genul muzical pe care dorește să îl abordeze.

 Bianca Pop, scandal cu vrăjitoarele

Se știe faptul că Bianca apelează frecvent la vrăjitoare pentru descântece, însă ispita a fost recent dezamăgită de una dintre ele. Aceasta a criticat-o aspru pe o rețea de socializare, spunând că este o impostoare. Bianca a arătat fanilor motivul supărării sale. Vrăjitoarea îi luase banii, urmând ca mai apoi să nu mai răspundă la telefon.

Își deschide videochat

Bianca Pop a anunțat de curând pe un site de socializare că va deschide un studio de videochat peste 3 săptămâni. Aceasta și-a întrebat prietenii din mediul online dacă există doritori care vor să lucreze în acest domeniu.

,,Îmi deschid studio de videochat peste 3 săptamâni! Cine se bagă? ” Aceasta a primit întrebări precum ,,Primești și bărbați? ”, ,,Dacă sunt trans se poate?”. Bianca a răspuns afirmativ la aceste întrebări, dovedind că vrea să aducă diversitate în afacerea sa.