Bianca Rus, de nerecunoscut după ce a slăbit 50 de kilograme. Cum a apărut la un eveniment monden

Publicat: 21/03/2019 | 19:23

Bianca Rus este de nerecunoscut după ce a slăbit 50 de kilograme. Artista și-a făcut apariția la un eveniment monden și toți au rămas mască când au văzut-o. 

Bianca Rus a dat jos 50 de kilograme și a ajuns de nerecunoscut! Pentru a ajunge la silueta dorită, artista s-a lăsat pe mâna medicilor pentru o operație de micșorare a stomacului. Bianca Rus și-a făcut apariția la un eveniment monden și i-a lăsat pe toți mască. (CITEȘTE ȘI: BIANCA RUS, ÎMBRĂCATĂ SUMAR, ÎȘI UMILEȘTE FOSTUL SOȚ: ”BINE CĂ NE-AM DESPĂRȚIT ÎNAINTE, NU ERA BINE SĂ MĂ PRINDĂ NOUL AN CU GUNOIUL ÎN CASĂ!”)

Artista a optat pentru o rochie albă, mulată care i-a pus formele în evidență. De asemenea, Bianca Rus a avut un coc simplu și cercei masivi, aurii. Ținuta a fost accesorizată cu un șal de blană și a reușit să atragă privirile tuturor. Ei bine, Bianca cea ”durdulie” este istorie!

sursa foto: wowbiz.ro

Satisfăcută atunci când se uită în oglindă

Vedeta recunoaște că privește cu mândrie în oglindă după un astfel de succes. Tonusul este altul, nu îi mai place să mânânce așa cum se întâmpla cu mai mult timp în urmă și… a renunțat chiar și la platformele de 50 de centimetri. (CITEȘTE ȘI: CUNOSCUTA CÂNTĂREAȚĂ BIANCA RUS A PIERDUT PRIMUL PROCES CU SOȚUL! AVEM DECIZIA DE ULTIMĂ ORĂ DE LA JUDECĂTORIE)

„Mă simt foarte satisfăcută atunci când mă uit în oglindă. Este ceva bine rău de tot. Nici nu mai îmi place să fac ceea ce făceam înainte. Nu mai îmi place să mănânc sau să port papainoage. Am renunţat la platformele de 50 de centimetri (…) Cu hainele stau mai prost pentru că tot slăbesc. Acum voi încerca să mă menţin. Acum am 58 de kilograme de la peste o sută cât cântăream în trecut.” a declarat Bianca în urmă cu ceva timp.

 

Citește și...