Cunoscuta cântăreață Bianca Rus a pierdut primul proces cu soțul! Avem decizia de ultimă oră de la Judecătorie

Autor: I.D.
Publicat: 17/12/2018 | 20:43

Puțin a durat căsnicia dintre Bianca Rus și Antonio Luigi Gottschling! După luna de miere petrecută în Dubai, în noiembrie, a pornit o dispută crâncenă! Ea a susținut că soțul a agresat-o, nu numai verbal, ci și fizic, mai mult, că i-ar fi furat din casă mai multe bunuri. (Cât câștigi dacă faci videochat?) Antonio a negat totul, aruncând, la rândul său, câteva acuzații! Cert este că Bianca a cerut ordin de protecție de la Judecătorie, doar că a pierdut! CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile.

Grea e viața de vedete, uneori! Este și cazul Biancăi Rus, cântăreața care a crezut că va avea o căsnicie perfectă, dar totul s-a năruit după câteva luni. Certuri, bătăi, spune artista, acuzații dintr-o parte și din alta. Așa că nu a mai fost decât un singur pas până la despărțire. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) Dar nici atunci nu s-au atenuat tensiunile.

Considerându-se în pericol, Bianca a cerut ajutorul autorităților. Concret, cântăreața a depus la Judecătoria Sectorului 1 o cerere prin care solicita magistraților să-i interzică lui Antonio, bărbatul cu care se află în divorț, să se mai apropie de ea.

(CITEȘTE ȘI: SOȚUL CUNOSCUTEI CÂNTĂREȚE CONFIRMĂ ”RUPTURA”)

Ghinion pentru ea! Soluția a venit chiar în prima zi a acestei săptămâni. ”Respinge cererea, ca neîntemeiată. Onorariul avocatului din oficiu desemnat pentru pârât, Cochet Mihaela, în cuantum de 260 lei, se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei. Obligă reclamanta la plata către pârât a sumei de 700 de lei, reprezentând onorariu avocaţial. Cu drept de apel în termen de 3 zile de la pronunţare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată în şedinţă publică azi 17.12.2018”, este soluția, pe scurt, emisă de Judecătoria Sectorului 1.

Antonio se disculpă!

Antonio a reacționat la acuzațiile care i s-au adus din „tabăra” soției sale. „Bianca Rus minte cu nerușinare o țară întreagă. Când ne-am dus să cumpărăm verighetele, după ce le-am plătit, Bianca și-a trecut numele pe certificatul de autenticitate și acum pretinde că ea le-a plătit. Ea mereu își pregătește dovezile pentru scandaluri. Așa cum a făcut și în trecut. Zice că e întreținută de părinți, ai ei nu-i dau un leu și sunt plini de datorii. Minte că m-au întreținut. Nici de cățelul ei nu are grijă, eu îi puneam apă și mâncare”, a spus Antonio.

(VEZI AICI: SOACRA CUNOSCUTEI CÂNTĂREȚE A EXPLODAT: ”EA ÎL IUBEȘTE PE… DORIAN POPA!)

”Mama ei ne-a luat aragazul din casă și l-a dus la Satu Mare. Dacă găteam în casă, Bianca poftea, mânca și se îngrășa. A așteptat să-i cumpăr aragaz. O provoc să mergem la detectorul de minciuni să vedem cine are dreptate și cine minte. Bianca nu are puterea de a decide pentru ea. Mama ei e creierul, ea o influențează și gândește totul. Tot timpul a avut numai răutăți. Eu mi-am dorit un divorț în liniște. Dar ea, ca să nu pice prost, a început să mintă cu nerușinare”, a mai declarat Antonio, pentru CANCAN.RO.

Bianca, revoltată

Bianca a susținut că l-a întreținut pe Antonio mai bine de un an, acesta stând la ea acasă și ea plătind toate facturile. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Prietenii cântăreței ne-au mărturisit că Bianca Rus a fost năucită, revoltată, dar și profund mâhnită de declarațiile lui Antonio, cum că încă mai vrea bani de la ea, la partaj. „În toate declarațiile lui Antonio nu văd decât bani, bani, bani, aur, robot de bucătărie, dar de dragoste omul ăsta nu zice nimic?!”,  s-ar fi confesat artista, cu lacrimi în ochi, familiei sale și apropiaților.

„Ce să-i mai dea Bianca lui Antonio la partaj, când băiatul ăsta a fost un an de zile întreținut de biata fată?” a declarat și o rudă a artistei, pentru CANCAN.RO. Conform apropiaților, deși are o vilă în Berceni, Antonio a locuit timp de un an în casa Biancăi Rus, din zona Iancului, casă unde nu ar fi plătit nicio rată sau factură.

(CITEȘTE ȘI: SOȚUL CÂNTĂREȚEI BIANCA RUS, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ CE A FOST ACUZAT CĂ AR FI BĂTUT-O ȘI I-AR FI FURAT AURUL)

„Și mai mult decât atât, atunci când s-au deplasat cu mașina artistei, Bianca a pus motorină, pentru că avea un card de la Satu Mare pentru motorină, Mercedes-ul Biancăi fiind pe o firmă a părinților ei de la Satu Mare. La toate aceste cheltuieli se mai adaugă și gazele, curentul, care și ele au fost plătite tot de artistă sau de familia ei”, spun apropiații Biancăi Rus.

„Când s-a întors din luna de miere, Bianca Rus avea datorii la întreținere, dar le-a plătit singură, după cum se poate vedea și din facturi”, susține și o altă persoană care locuiește în blocul vedetei.

„Antonio se dă băiat de bani gata, dar stă cu părinții într-o căsuță mică din Berceni și nu are decât un Ford uzat”, a adăugat o sursă din anturajul celor doi încă soți.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...