Acasă » Exclusiv » Soacra cunoscutei cântărețe a explodat: ”Ea îl iubește pe… Dorian Popa! De la Antonio voia doar banii”

Soacra cunoscutei cântărețe a explodat: ”Ea îl iubește pe… Dorian Popa! De la Antonio voia doar banii”

De: Mircea Tudose 11/12/2018 | 22:49

Disputa acerbă dintre Bianca Rus și soțul ei, Antonio Luigi Gottschling, este departe de a se fi încheiat.  Mama lui Antonio a dat declarații uluitoare, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA. Magdalena Gottschling a susținut că unul dintre motivele despărțirii ar fi fost… Dorian Popa. Nici Antonio nu i-a rămas dator soției sale, care l-a acuzat că ar fi fost întreținut de ea. El dezminte că Bianca ar fi cumpărat verighetele și o provoacă să meargă la detectorul de minciuni. (VEZI ȘI: SOȚUL CUNOSCUTEI CÂNTĂREȚE CERE PARTAJUL PE BANII DE LA CUNUNIA CIVILĂ)

Mama lui Antonio a recunoscut, parțial, susținerile venite dinspre tabăra Biancăi, anume că fiul ei nu a luat Bac-ul din prima și că Antonio nu este copilul legitim al soțului ei, Adrian. În același timp, Magdalena Gottsshling a respins cu vehemență ipoteza lansată de anturajul artistei, cum că aceasta și-ar fi plătit singură verighetele sau facturile la întreținere. Lucruri susținute cu tărie, de altfel, și de Antonio.   

„Și Antonio, și Bianca să meargă la poligraf!”

Bianca, Antonio și părinții lui Antonio, Magdalena și Adrian Gottschling

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă integral interviul cu Magdalena Gottschling, supranumită Miss Barbie, de către anturajul Biancăi Rus. (CITEȘTE AICI: CUNOSCUTA CÂNTĂREAȚĂ A RĂBUFNIT: ”A FOST UN ÎNTREȚINUT!”)

Magdalena Gottschling: Ce pot să spun decât că ei (apropiații Biancăi Rus n.r.) sunt niște oameni mincinoși, se leagă de absolut orice. Să vină la detectorul de minciuni, cred că este singura soluție. Amândoi! Și Antonio, și Bianca să meargă la poligraf! Cum adică Bianca Rus și-a plătit singură verighetele? Păi nu avea cum. Bianca, atunci, nu avea niciun leu. Cât timp a stat cu Antonio, părinții ei nu i-au dat niciun ban. Mama Biancăi i-a spus direct lui Antonio: «Acum, că te-ai însurat trebuie să-ți întreții nevasta».   

„I-a cerut lui banii și a plătit ea”

Reporter: Dar apare numele ei pe toate facturile…

M. G.: Păi fata e deșteaptă. I-a cerut lui banii și a plătit ea. E logic. L-am întrebat pe Antonio de ce nu a luat verighetele pe numele lui. El mi-a spus așa: «Păi în timp ce eu număram banii, ea a semnat». Păi da, că urmau să fie soț și soție, trebuie să ai încredere… Mai ales că erau la început, se iubeau. El nu s-a gândit o secundă că o să ajungă în situația asta de acum. Dar ea și pentru nunta la biserică voia alte verighete! Taică-su (tatăl Biancăi n.r.) mi-a spus mie cum că Antonio trebuia să îi ia ei șapte inele de logodnă! Pe bune? Ei îl făceau pe el băiat sărac. Dar ei au făcut împrumut bancar ca să achite nunta, ai înțeles?! Și casa ca să și-o termine au făcut împrumut. Și vorba că Antonio are un Ford uzat; Păi da, are un Ford uzat, de serviciu; dar are și alte mașini, are un X5, un X6. Păi și, până la urmă, chiar dacă era un băiat sărac, lipit pământului, de ce l-a luat? (NU RATA, AICI: BIANCA RUS A RUPT TĂCEREA, DUPĂ CE AR FI FOST FURATĂ ȘI BĂTUTĂ DE SOȚ) Cât despre povestea cu Bac-ul, da, nu l-a luat din prima, dar l-a luat. El are diplomă de Bac, dar are și diplomă de ospătar. Are și doi ani de Facultate, că nu s-a mai dus asta este altă treabă…

„Îl înnebunise pe Antonio în casă cu melodiile lui Dorian Popa”

Dorian Popa, invocat de soacra Biancăi drept motiv al despărțirii

Rep.: Și informația cum că nu ar fi băiatul domnului Adrian Gottshling?

M. G.: Așa, și ce? Ce e cu treaba asta? O ajută cu ceva? Poate este băiatul lui Gavrilă Rus! O ajută cu ceva? Deci niște discuții… Adică de aia nu au putut sta ei căsătoriți?! Ăsta este subiectul problemelor noastre, că nu este Antonio copilul lui Adrian?!

Rep.: Păi și de ce Antonio ar fi declarat peste tot numai de bani, și nu și de dragoste?

M. G.: Bianca nu a răspuns la telefon. Antonio a tot căutat-o, dar ea nu a vrut să îi răspundă! Dar când vine ea la mine în casă și îmi spune că îl iubește pe Dorian Popa?! Este normal să spui așa când ești femeie măritată? Pentru că ea îl iubea de fapt pe Dorian Popa, de la Antonio voia doar banii. Îl înnebunise pe Antonio în casă cu melodiile lui Dorian Popa! Iubire mare, nu?!  

„Antonio i-a plătit ei întreținerea tot timpul cât a stat la ea”

M.G.: Sunt multe de spus, eu acum sunt foarte nervoasă. Ce să mai zic de cățelușa ei, Pamy. Nu avea grijă de ea, o ținea numai în bucătărie, iar cățelușa era slabă. Când au plecat Bianca și Antonio la mare am ținut eu cățelușa. Nu are grijă de biata cățelușă. Ce suflet să ai să îți iei un câine doar ca accesoriu?! Să nu-i dai să mănânce… Cât a stat la mine două săptămâni eu i-am îngrășat cățelușa. Începuse Pamy să se joace, era fericită. Nu mai zic că Bianca maltratează animalele, mă rog, e problema ei. Antonio la un moment mi-a și spus: «Mamă, mi-e dor de Pamy!»

Pamy, cățelușa Biancăi Rus

Să rezum, eu nu am mai fost de acord cu nunta și a văzut și el că după cununie ea l-a mâncat de bani, la îndrumarea părinților ei, bineînțeles. Că maică-sa mereu i-a spus: «Vai dragă, dar ce bărbat sărac ți-ai luat!» Jur pe ce vrei, că doar suntem în postul Crăciunului, Antonio i-a plătit ei întreținerea tot timpul cât a stat la ea. (VEZI AICI: CUNOSCUTA CÂNTĂREAȚĂ DIVORȚEAZĂ LA O LUNĂ DE LA NUNTĂ)

„Ea mereu își pregătește dovezile pentru scandaluri”

Dacă cineva încă mai spera că Bianca și Antonio se vor împăca, se pare că nu mai este cale de așa ceva. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, Antonio a făcut declarații  tăioase la adresa viitoarei sale foste soții, confirmând spusele mamei sale.

„Bianca Rus minte cu nerușinare o țară întreagă. Când ne-am dus să cumpărăm verighetele, după ce le-am plătit, Bianca și-a trecut numele pe certificatul de autenticitate și acum pretinde că ea le-a plătit. Ea mereu își pregătește dovezile pentru scandaluri. Așa cum a făcut și în trecut. Zice că e întreținută de părinți, ai ei nu-i dau un leu și sunt plini de datorii. Minte că m-au întreținut. Nici de cățelul ei nu are grijă, eu îi puneam apă și mâncare”, a declarat Antonio pentru CANCAN.RO.

„Mama ei ne-a luat aragazul din casă”

Bianca, Antonio și părinții lor

Tânărul continuă cu acuzațiile la adresa soției sale, dar și a familiei ei.

„Mama ei ne-a luat aragazul din casă și l-a dus la Satu Mare. Dacă găteam în casă, Bianca poftea, mânca și se îngrășa. A așteptat să-i cumpăr aragaz. O provoc să mergem la detectorul de minciuni să vedem cine are dreptate și cine minte. Bianca nu are puterea de a decide pentru ea. Mama ei e creierul, ea o influențează și gândește totul”, a mai spus Antonio.

„Ca să nu pice prost, a început să mintă cu nerușinare”

Soțul Biancăi a adăugat că el și-ar fi dorit un divorț în liniște.

„Tot timpul a avut numai răutăți. Eu mi-am dorit un divorț în liniște. Dar ea, ca să nu pice prost, a început să mintă cu nerușinare”, a încheiat Antonio.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Mircea Tudose a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Cu numeroase citeste mai mult
Parteneri
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
ASTA face Diana Șucu în fiecare zi! A spus TOT, în sfârșit! E prim oară când o face
ASTA face Diana Șucu în fiecare zi! A spus TOT, în sfârșit! E prim oară...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Unde va sărbători Irinel Columbeanu Paștele? Motivul pentru care omul de afaceri nu se poate bucura de preparatele tradiționale
Unde va sărbători Irinel Columbeanu Paștele? Motivul pentru care omul de afaceri nu se poate...
"Am cheltuit peste 120.000 de euro ca să-mi rotunjesc formele". Cum arată suedeza Natasha după...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Ce conțin, de fapt, brânzeturile Pilos de la Lidl. Românii abia așteaptă să fie la ofertă și le cumpără fără să se uite pe etichetă
Ce conțin, de fapt, brânzeturile Pilos de la Lidl. Românii abia așteaptă să fie la...
Zodiac chinezesc pentru duminică, 28 aprilie. Calul află un adevăr important
Zodiac chinezesc pentru duminică, 28 aprilie. Calul află un adevăr important
Răsturnare de situație pentru cei cu TELEFOANE mobile. Au anunțat că este total INTERZIS
Răsturnare de situație pentru cei cu TELEFOANE mobile. Au anunțat că este total INTERZIS
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna în aprilie 2022
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna...
Schimbarea care urmează pentru MILIOANE de români. Marcel Ciolacu, anunț astăzi, 27 APRILIE: Se va pune în aplicare
Schimbarea care urmează pentru MILIOANE de români. Marcel Ciolacu, anunț astăzi, 27 APRILIE: Se va...
Românul cu una dintre cele mai scumpe mașini. Puțini au auzit de acest milionar
Românul cu una dintre cele mai scumpe mașini. Puțini au auzit de acest milionar
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani....
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
Război total după lansarea filmului Buzz House! Reacția lui Selly, după acuzațiile grave la adresa scenaristului peliculei: ”Este periculos pentru societate”
Război total după lansarea filmului Buzz House! Reacția lui Selly, după acuzațiile grave la adresa...
Teo Trandafir, momentul în care i s-a schimbat viața complet. Cum a ajuns să o adopte pe Maia: „Nu-mi doream un copil”
Teo Trandafir, momentul în care i s-a schimbat viața complet. Cum a ajuns să o...
Când poți pleca din magazine fără să plătești cumpărăturile. Ești acoperit de lege și nimeni nu are ce să îți facă
Când poți pleca din magazine fără să plătești cumpărăturile. Ești acoperit de lege și nimeni...
Aplicația care te plătește să mergi pe jos. Poți face o grămadă de bani în timp ce te plimbi
Aplicația care te plătește să mergi pe jos. Poți face o grămadă de bani în...