Bianca și Victor, împreună în vacanță! Cum s-au pozat cei doi

Publicat: 18/08/2018 | 03:56

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit în urmă cu câteva luni, însă au rămas în relații bune de dragul fetiței lor, micuța Sofia. Cei trei au plecat împreună în vacanță și s-au fotografiat la o piscină. Blondina și prezentatorul tv au postat mai multe fotografii în care apar alături de fiica lor.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au lăsat deoparte resentimentele și s-au concentrat pe binele fetiței lor. Cei doi au căzut de comun acord să se ocupe de educația micuței și să petreacă cât mai mult timp împreună, astfel ca Sofiei să nu îi lipsească nimic. Bianca și Victor au profitat de zilele de caniculă și s-au dus la piscină cu fetița lor.  Au făcut plajă, s-au bălăcit, iar fetița a fost foarte încântată să se distreze cu mami și cu tati.

Bianca și Victor s-au căsătorit în 2013

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat. Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. În urmă cu câteva luni, Bianca și Victor s-au despărțit, iar blondina s-a afișat cu Tristan Tate.

Citește și...