Bijuteria care i-a „omorât” cariera în TV lui Alex Velea!

Publicat: 10/01/2019 | 08:20

Alex Velea a avut un drum scurt în televiziune, artistul a fost concediat de la Antena 1 în primele zile din noul an, iar vestea a venit ca un fulger, atât pentru el, cât și pentru fanii lui. Alex poartă mereu un inel cu cap de mort, despre care spunea la un moment dat că îi poartă noroc, însă se pare că această bijuterie i-a “omorât“ cariera în TV.

Alex Velea are două inele ce ies în relief, unul cu cap de mort şi altul cu o stea cu cinci colţuri. În mai multe culturi, craniul e interpretat ca simbol al puterii. Şi inelul său cu steaua cu cinci colţuri e un alt simbol puternic ce atrage şi cumulează forţe teribile. În plus, steaua mai e simbol de protecţie împotriva forţelor negative. În creştinism, cei trei magi au urmat traseul Stelei Bethleemului de pe cerul nopţii pentru a-l găsi pe Iisus, şi în Biblie stelele sunt menţionate pozitiv. În Islam, semiluna, simbolul ce identifică această religie, e însoţită de o stea.

A fost cconcediat de la Antena 1

Din 7 ianuarie, emisiunea “Acces Direct” a început cu un nou sezon la Antena 1. În 2019, telespectatorii au parte de o surpriză: după doar un sezon în calitate de co-prezentator, Alex Velea a părăsit formatul show-ului. Vestea vine la doar două zile după ce Alex Velea a mărturisit în cadrul unui interviu că se întoarce la job-ul cu program fix de luni până vineri începând de la ora 17:00 până la 19:00.

Proiectele muzicale în care e implicat nu i-au mai permis acestuia să se ocupe și de emisiunea care rulează zilnic la Antena 1. Astfel, în viitorul apropiat iubitul Antoniei se va concentra mai mult pe carieră. Vreau să-i mulţumesc în primul rând lui Alex Velea pentru sezonul trecut, pentru faptul că a fost un coleg minunat. Alex ştiţi cu toţii că are o carieră în muzică de mare succes şi e dificil să fii foarte bun acolo şi să vii şi la un program zilnic de două ore… e destul de complicat. Aşa că, a ales să meargă mai departe cu proiectele muzicale şi ştiu de la el că pregăteşte ceva foarte tare. O să ne spună el mai multe. Aşadar, mulţumim Alex Velea şi îi spun şi „La mulţi ani”, din câte ştiu este şi Ionuţ”, a spus Simona Gherghe la începutul emisiunii.

Citește și...