Biletul Zilei » 100% fotbal!

Publicat: 21/07/2020 | 07:51
Biletul Zilei » 100% fotbal!

Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții din fotbal. Vom paria pe meciuri din SUA, România și Elveția în încercarea de a ne dubla investiția!


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

Prima selecție de pe Biletul Zilei nu ar trebui să ne dea nicio emoție. Vom paria pe diferența de valoare la duelul din liga a 2-a elvețiană dintre Grasshopper – Schauffhausen, gazdele fiind implicate în lupta pentru locul secund care duce la barajul pentru promovatea în prima ligă în timp ce oaspeții sunt pe penultimul loc fiind fără obiectiv pe acest final de sezon.

Pentru a doua selecție de pe Biletul Zilei vom merge în play-off-ul Ligii secunde pentru promovare din România. Rapid va primi pe teren propriu vizita formației FC Argeș într-un meci în care doar victoria este cea care contează pentru giuleșteni. Un eșec sau semieșec al elevilor lui Dan Alexa le-ar îngreuna misiune revenirii în prima ligă având în vedere că după acest duel din acest play-off giuleștenii vor mai disputa doar două meciuri dintre care unul cu UTA în deplasare.  În sezonul regular „gileștenii” s-au impus cu scorul de 2-0 în „Trivale”, având astfel un ușor ascendent moral în fața adversarei. Nu riscăm și pariem „acoperit” pe dubla „X2”.

Închidem Biletul Zilei mizând pe un meci spectaculos în MLS unde miercuri dimineață înceând cu ora 05:30  Montreal Impact va primi vizita celor de la DC United. Vom paria pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj, selecție câștigătoare în șase din ultimele șapte confruntări „directe”.

Biletul Zilei
ora 18:30 Rapid – FC Argeș – 1X- cota 1.26
ora 21:30 Grasshopper – Schauffhausen- 1 – cota 1.26
ora 05:30 Montreal Impact – DC United – Peste 1.5 goluri – cota 1.28
Cota totală: 2.03