Biletul Zilei » 100% fotbal!

Publicat: 15/08/2020 | 06:29
Biletul Zilei » 100% fotbal!

Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții din fotbal. Ne vom axa pe dueluri din Coreea de Sud, Scoția și pe sfertul de finală programat în Champions League între City și Lyon.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

Primele două selecții ale Biletului Zilei nu ar trebui să ne dea nicio emoție. Vom paria „acoperit” pe un rezultat pozitiv al gazdelor în partidele din prima ligă a Coreei de Sud dintre Ulsan Hyundai – Pohang Steelers și a primei ligi din Scoția dintre Hibernian – Motherwell.

Ultima selecție de pe Biletul Zilei de astăzi vine de la duelul din sferturile Champions League dintre Manchester City și Lyon. După ce au ratat titlul în Premier League în detrimentul celor de la Liverpool, „cetățenii” nu concep să rateze semifinalele Ligii Campionilor. Lyon și-a depășit clar condiția în acest sezon al Champions League, fiind greu de crezut că vor avea forța de a pune probleme unei echipe superioare din toate punctele de vedere. Or la acest nivel e greu de crezut că putem asista la surprize majore motiv pentru care vom miza pe o victorie a englezilor în 90 de minute de joc.

Biletul Zilei                                  
ora 13:00 Ulsan Hyundai – Pohang Steelers – 1X – cota 1.26
ora 19:30 Hibernian  – Motherwell – 1X – cota 1.28
ora 22:00 Manchester City – Lyon – 1 – cota 1.25
Cota totală: 2.01