Biletul zilei: 3 ponturi simple, pentru o zi de profit! Vezi care sunt »»

Publicat: 14/06/2018 | 09:37

De pe biletul de pariere propus astăzi, nu putea lipsi Rusia – Arabia Saudita, confruntarea ce deschide Campionatul Mondial, ediția 2018. În completare, două pronosticuri din Cupa Norvegiei. 

Biletul zilei

Meciul de deschidere al Cupei Mondiale pune față în față două echipe care nu traversează o formă bună. Rusia a câștigat doar unul din ultimele zece meciuri jucate, în timp Arabia Saudită a pierdut ultimele sale trei confruntări. Nu este un duel al cărui rezultat este ușor de anticipat. Astfel, ne-am orientat spre un pariu pe numărul de cornere. Rusia va fi împinsă din spate de publicul de pe stadionul din Moscova. Echipa va forța, în ciuda problemelor pe care le-a întâmpinat recent. Fazele fixe sunt poate cea mai bună șansă pentru ca reprezentativa tării gazdă să înscrie. Noi ne așteptăm la cel puțin șase lovituri de colț obținute de ruși.

Tromso – Valerenga și Stromsgodset – Ranheim sunt confruntările din Cupa Norvegiei, de altfel singurele ale zilei, pe care vom investi. Pentru ambele am selectat același pariu, peste 1.5 goluri. Tromos și Valerenga ne-au oferit meciuri directe extrem de speculoase, cel mai recent fiind consemnat pe 21 mai, atunci cand, tot pe Alfheim Stadion, gazdele se impuneau clar, scor 3-0. Pentru al doilea meci evidențiem ritmul incredibil al oaspeților. A treia în ierarhia internă, Ranheim are cel mai bun atac din Eliteserien, dar și  a 4-a cea mai slabă apărare, după echipele de lupta pentru evitarea retrogradării!

18:00, Rusia – Arabia Saudita, Rusia peste 5.5 cornere, cota 1.42
19:00, Tromso – Valerenga , peste 1.5 goluri, cota 1.20
19:30, Stromsgodset – Ranheim, peste 1.5 goluri, cota 1.18

Citește și...